Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Konya temizlik şirketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/626546-konya-temizlik-sirketi.html)

anadoluyemekleri 02-11-2018 11:40 AM

Konya temizlik şirketi
 
Konya temizlik şirketi olarak siz müşterilerimize yıllardan beri konya ve çevresinde 7/24 temizlik hizmeti vermekte olan firmamız, konya da 60 personeli ile uzman kadro ve ekipmanları ile her türlü konya ofis temizliği, konya ev temizliği, konya çatı arası temizliği, konya depo temizliği, konya kömürlük temizliği, konya iş yeri temizliği gibi çeşitli temizlik hizmetleri vermekteyiz.
https://www.temizhanem.com/konya-temizlik-sirketleri/
Konya temizlik şirketi olarak teknolojinin gerekliliklerini yerine getirip en son teknoloji aletler ile çalışmaktayız ve garantili hizmet vermekteyiz.
Konya temizlik şirketi olarak sizlere sigortalı hizmet veriyoruz, evinizde veya iş yerinizde, ofisinizde ekibimiz temizlik yaparken, tüm eşyalarınız 250.000 TL ye kadar sigorta kapsamındadır. Siz değerli müşlterilerimizi her türlü sorun ve üzücü durumdan korumak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam ediyoruz. Temizlik değince akla ilk gelen firma olan temizhanem.com her zaman sizlere hizmet vermeye devam ediyor.
Lütfen bizlerden fiyat almadan temizlik yaptırmayınız.
https://www.temizhanem.com
konya temizlik şirketi fiyat politikası, konya temizlik şirketi olarak fiyat politikamız oldukça makuldür. Yerin durumuna göre 50 TL Den başlayan fiyatlarımız 300 TL ye kadar çıkmaktadır. Örneğin boş bir dairenin temizlenmesi 50 TL – 100 TL arası değişmekteyken, inşaat sonrası atıklı evin temizliği 250-300 TL aralığındadır. Normal ev temizlik ücretleride 120 TL- 180 TL arası değişmektedir.
Konya temizlik şirketi en uygun fiyat politikası ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor.
https://www.temizhanem.com/konya-ev-...igi-fiyatlari/


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.