![]() |
Cevap: kadin gazeteci Bunlar istisna... İstisnalar da kaideyi bozmaz. Kadınlarda da erkeklerde de bu şekilde yaklaşanlar var. Metroda defalarca taciz edildim. Ama bu benim fikirlerimi değiştirmedi. Çünkü ben herkese potansiyel sapıktır diye bakmıyorum. Düşecek olsam birinin beni tutmasına teşekkürle yaklaşırım elbette. Başkaları da bana "Aaa yanında oturmam da sakınca yoktur o zaman ellememe de bir şey demez" diyemez. Sen yaşadığın olaylarda haklısın. Ancak bu konunun genelinde seni haklı çıkarmaz. Ben de %100 haklıyım iddiasında değilim. Düşünce... Düşünce... Düşünce... Neyi beslerseniz onu büyütürsünüz içinizde. Bu kadar. |
Cevap: kadin gazeteci sevgili eT HO win US AND :) sanırım sende olayı yanlış anladın. sevgili Zerynthia sadece senin bakış açını beğenmedi. açıkçası bende öyle. belki dediklerinde haklı olabilirsin. ama bir yere kadar. o kapalı kadın sana öyle davrandı diye bir daha hiçbir kadına yardım etmeyecek misin? diyelim evine hırsız girdi. o hırsız evden birini öldürdü (misal anlamında, Allah korusun tabii) bir daha hiç evde oturmayalım mı? senin bakış açın buna benziyor. sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum diyorsun, seni anlıyorum. ama kim haklı kim haksız tartışmasında maalesef tam anlamıyla haklı değilsin. umarım ön yargılarını görür ve ders çıkarırsın :) |
Cevap: kadin gazeteci Hayır her şeyi geçtim. O zaman bu şu anlama da gelir: "Bak arkadaş, ben erkeğin tamam mı? Bana güvenmeyin. Tacizci olabilirim. Sapık olabilirim." Sen bu yaklaşımı nasıl kabullenebiliyorsun? O dolmuş olayında sana öyle yaklaşılması mutlaka sinir bozucu. İnsana sapık gibi yaklaşılması... Peki böyle olmalı mı? Buna yürekten inanıyor musun? Bence hiçbir erkek kendisine böyle bir muameleyi yakıştırmamalı... |
Cevap: kadin gazeteci Hııı bir de bir erkek eğer kendine bunu layık görüyorsa karşısındakilerin öyle yaklaşması da o erkek için incitici olmamalı... |
Cevap: kadin gazeteci Alıntı:
kırlan kalp yine severmi diyen birisine üstad bardak kırıldı diye su içmekten vaz mı geçeceksin der .. bakış açımda birşey yok .. facebookta anket yapın .. benim gibi düşünen mi çok sizin gibi düşünen mi ? .. siz istediklerinizi ben olanı yazıyorum o kadar iyi günler ... başarılar mutluluklar .. off sıkıldım u859 |
Cevap: kadin gazeteci İşte bu yanlış. Çoğunluğun bir şeyin doğru olduğuna ya da yanlış olduğuna karar vermesi onun gerçekte yanlış olduğu ya da doğru olduğu anlamına gelmiyor. Zavallı Galileo'da düşüncelerinden dolayı hapse mahkum edildi. Çoğunluk öyle düşünüyordu. Herkes ona karşıydı ve düşüncelerini değiştirsin diye zorladılar. Ama haklı değildiler. Şimdi de herkes kabul ediyor bunu. Hey gidi hey heyyy... Anket yapabilirsin. Herkes sana hak da verebilir. Ama ben hak vermiyorum. Bu tek başına yeterlidir. Gerekçelerimi de belirterek. Öyle laf olsun diye değil. Ancak egolarınızı şişirirsiniz. O da sonradan iner maalesef... |
Cevap: kadin gazeteci Zerynthia gittim bu yolculuk olayını sınıfa sordum .. sınıfta hocayla birlikte 12 bayan 2 erkek vardı :D .. sadece 1 kişi erkek bayan yan yana oturabilir dedi .. :D o da benim dışımda olan tek erkek :D .. şimdi aklıma geldi dile getirmek istedim :) |
Cevap: kadin gazeteci Eeee... Buradan ulaşacağımız sonuç? |
Cevap: kadin gazeteci sonuç :D erkek ve kadın bir yolculukta yan yana oturamaz ... oturmamalı .. bir otobüste 25 erkek olsa bunlardan 5 tanesi yanındakini rahatsız eder .. şöyle söyleyeyim .. kadınlara siz kendinizi koruyamazsınız demiyor kimse .. sadece şuan yapılmaması gereken birşey var .. ben burada kadın gazetecinin o an için yaptığını anlarım birazdan inecem demiş ama bu yolculuk 3-5 saat sürecekse o haksızdır .. |
Cevap: kadin gazeteci ben bu durumu da savunmuyorum .. olmasını istediğim şey senin söyledğin ama olanı göz ardı etmek kendi 3 boyutlu dünyamızı oluşturup oradan kesitler vermek biraz saçma geliyor :) .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 PM. |