![]() |
Hande Yener ‘ in Son Klibi Hipnoz RTÜK e Takıldı Hande Yener in son albümünden daha ilk klibi yeni klibi Hipnoz RTÜK tarafından yasaklandı 2 gayın rol aldığı bu klipte ve bazı seks oyuncaklarının kullanılması ve klipte yer alan sado-mazo görüntülerin gençlerin ve çocukların ruh sağlığına zararlı olabileceği nedeniyle sansüre takılmış klip.Hande Yener in yeni klibine gelicek olursak Artık kliplerin ses getirmesin için sanatçılar farklı yöntemleremi başvuruyor sizce ne dersiniz? Sürpriz gelişme üzerine Hande Yener in yapımcısı Erol Köse şu açıklamayı yaptı: Bu çalışmada yönetmenlik yapan Kemal Doğulu yu klibin çok riskli olduğu konusunda uyarmış, bazı revizyonlar yapmaları gerektiğini belirtmiştim. Klip çekimindeki görüntüler RTÜK görevlileri tarafından izlendikten sonra, komisyon sonucunu sanatçıma ilettim. Ben de üzgün ve şaşkınım Şimdi ise söylentilerin yalan olduğu ortaya çıktı. kilp tv lerde yayına verilmeye başlandı.fakat yine rtük ten yasak geldi ve klibin 23:00 saatin den sonra yayınlanmasına karar verildi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 AM. |