Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Umamide öğle molası vermeye ne dersiniz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/490487-umamide-ogle-molasi-vermeye-ne-dersiniz.html)

Bluesky24 10-04-2010 12:22 PM

Umamide öğle molası vermeye ne dersiniz?
 
Umami, adını bu güne kadar tanımlanabilen acı, ekşi, tatlı ve tuzlu tatların dışında yeni bir tat olan "umami"den alıyor. Levente bulunan Umami; lezzetli mönüsü, sıcak dekorasyonu, kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışı her gün yeni müdavimler kazanmaya devam ediyor. Alışılagelmiş ocakbaşından farklı olarak geniş bir şarap ve kahve mönüsüne de sahip olan restoranda her damak zevkine uygun seçenek bulmak mümkün.

Öğle yemeği keyfi…

İş stresinizi ve yorgunluğunuzu atmanın en keyifli ve farklı yolu Umamiden geçiyor. Lezzet ve kalitesi ile artık öğle molaları için de çok özel set mönülerden oluşan seçenekle sunuyor.

Umamide mönü salt yemek listesinin ötesinde bir rehber kitapçık olarak düşünülmüş. Yemekler hakkında yabancıların bilmek isteyecekleri renk kodlamalarıyla ve eğlenceli bir üslupla yer almakta. Çocuklara özel mönü, mama sandalyesi ve eğlendirici boya aktiviteleri ise çocukların da hoş vakit geçirmeleri için düşünülmüş.

Geçtiğimiz ay birinci yılını dolduran Umami, yeni yaşında da müşterilerini sürprizleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Umami, seçkinliği ve geleneksel kebap kültürünün birbirinden iyi örneklerinden oluşan çeşitleriyle konuklarına benzersiz tatlar sunuyor.

Özel mönüler…

Umaminin özel mönülerine gelince; mini peynirli sıkmalar, lahmacunlar, salata veya meze, alkolsüz içecek, çay ya da kahvesiyle "fırın mönüsü".

Kebap seçimi, lahmacun, alkolsüz içecek, çay veya kahvesiyle özel "Umami kebap mönüsü", özellikle dikkati çekenler.

Diyet yapanları da unutmayan Umami; günün çorbası, diyet tavuklu salata, alkolsüz içecek, çay veya kahveyle "diyet mönüsü" de sunuyor.

Yoğurtlu kebap mönüsü ise; günün çorbası veya mevsim salata, yoğurtlu kebap, alkolsüz içecek, çay veya kahve ile denemeye değer.

Umaminin son set mönüsü ise 2 kişi için hazırlanmış. 6 adet meze seçimi, alkolsüz içecek, çay veya kahve ile "özel meze mönüsü" olarak yer alıyor. Ve tabiki Umamide tatlı mönüsü de unutulmamış.

Günün tatlısı ve Johns french press kahveden oluşan mönüsünü muhakkak deneyin.





Kaynak: Yemektarifleri


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.