Izgara için terbiyeler Izgara için terbiyeler Izgara yapacağınız etleri yumuşatmak için, en önemli nokta, onu yumuşatacak olan temel maddeleri bilmektir. Bu temel maddeleri öğrendikten sonra, içlerine kendi damak tadınıza uygun çeşitli baharatlar ekleyerek değişik soslar hazırlayabilirsiniz. Örneğin tavuk ve kırmızı eti 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 adet iri soğanın rendesi, karabiber, tuz, 1 yemek kaşığı yoğurt karışımı ve arzu ettiğiniz baharatlarala terbiye edebilirsiniz. Balıklar içinse limon suyu, zeytinyağı, dilim dilim kesilmiş soğan, karabiber, tuz ve maydanoz karışımını kullanabilirsiniz. Hazırlayacağınız soslarda et ve balıkların en az 3-4 saat hatta bir gece kalması lezzetini artıracaktır. Kaynak: Yemektarifleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.