Fırında Yumurtalı Güveç Fırında Yumurtalı Güveç(6 Porsiyon) Malzemeler 1 yemek kaşığı tuzsuz tereyağ 100 gr. yağsız dana eti 1/2 bardak soğan, doğranmış 1/2 bardak maydanoz, doğranmış 1/2 çay kaşığı yenibahar Tatlandırmak için karabiber 1 yemek kaşığı çam fıstığı, kavrulmuş 8 yumurta Yapılışı Fırını 175 dereceye ısıtın. Soğan ve baharatları tereyağda kavurun. Soğanlar şeffaflaşınca, küçük parçalara kestiğiniz eti ekleyin, her tarafının kahverengi olmasına dikkat edin. Kavrulmuş çam fıstıklarını ekleyin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.