Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Klasik Homeopati ve Alternatif Homeopati Karşılaştırması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/486323-klasik-homeopati-ve-alternatif-homeopati-karsilastirmasi.html)

Bluesky24 10-04-2010 12:45 AM

Klasik Homeopati ve Alternatif Homeopati Karşılaştırması
 




Klasik Homeopati ve Alternatif Homeopati KarşılaştırmasıDünyada klasik homeopati eğitimi veren okul ve üniversitelerde eğitim süresi en az 2 yıldır ve min. 400 saatten oluşur. Elbette insan sağlığının söz konusu olduğu her terapi şeklinde olduğu gibi homeopatın öğrenimi bir ömür boyu devam etmelidir. Maalesef dünyada şu anda homeopatların çoğunluğu homeopatinin temel prensipleri olan tek ilaç ve en düşük doz kuralını dikkate almıyorlar ve kompleks ilaç kullanıyorlar.

Klasik homeopati ile "alternatif" diye adlandırılan diğerleri arasındaki en büyük fark bu eğitim ve temel prensiplere yaklaşımdan kaynaklanır. Hahnemann ve öğrencisi Prof. Dr. Kentin bakış açısı ile "yanlış uygulayıcılar" yüzünden homeopati şu anda dünyada hak ettiği yerde olamamıştır. Bu temel prensiplere ve kurallara yeterince değer vermeyen uygulayıcılar, homeopatik ilaç verebilirler, fakat tedavide başarısız olacaklardır çünkü bu tip bir tedavi ile hastalığı bastıracaklar veya yan etkiler oluşturacaklardır. Zira homeopati hata yapmaz, homeopat yanlış uygulama ile hata yapar.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.