Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Karate Sporunun Faydaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/484352-karate-sporunun-faydalari.html)

Bluesky24 09-04-2010 07:09 PM

Karate Sporunun Faydaları
 




Karate Sporunun FaydalarıKarate.do bilimsel çalışma metoduyla yönlenen mantık esasına dayalı bir spor oyunudur. Kulüplerde veya özel karate eğitimi alan kişilerde, pratiği içerisinde gelişen özel öz kontrol becerisini geliştirir. Vücudun bir anda kasılıp gevşemisini, ani ve hızlı hareketini sağlar, zamanla kişiyi disiplinin gerçek felsefesine ulaştırır. Doğal hareketlerin bir serisi olarak sürdürülen karate aktiviteleri bir yandan kişiye has moral gelişimi sağlarken öte yandan da reflekslerinin mükemmelleşerek kullanılabilir olmasına imkan tanır. Karate.do sporuna katılan bir kişinin, beden eğitimi ihtiyacını giderir. Boyun, bel, sırt kaslarını gevşetir ve ağrılarını giderir. Tüm vücuda esneklik kazandırır.

Karate zihinsel ve fiziksel faydaların yanında çok eğlenceli bir spor dalıdır. Dayanıklılık ve esnekliğinizi geliştirir. Adaleninizi gevşetir ve uzatır. Fiziksel görünümünüzü değiştirir kalbi güçlendirir. Dolaşımı düzenler, kilo kontrolünü sağlar, stres ve gerilimi azaltır. 1 saat karate antrenmanı 600 kalori harcamanızı sağlarken, antrenman kuvvetli yapıldığında 750 kalori harcamanız da mümkündür.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.