Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Evlilik ve Problemler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/483005-evlilik-ve-problemler.html)

Bluesky24 09-04-2010 03:12 PM

Evlilik ve Problemler
 




Evlilik ve Problemler"Eskiden hep ağlıyordum, şimdi artık hep gülebiliyorum"

Bu sözler sekiz yaşındaki küçük bir çocuğa ait. Sekiz yaşındaki M. öylesine dürüst ve akıllı ki. Belki de hiçbir anne ve babanın olmayacağı kadar. İlkokul üçe geçmiş ve son aylarda haftanın belli günleri, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesindeki küçük bir odaya gidiyor. Bu odada, anne ve babasının yanında olup, onlara destek veriyor. Daha küçük yaşında aile olmanın sorumluluğuyla tanışıyor.

Anne ve babası ile küçük M.nin haftada bir kez sektirmeden geldikleri yer aslında bir merkez. Evlilik Danışma Merkezinin terapi odasındayız. Terapiyi yöneten kişi ise, merkezin sorumlusu Doç. Dr. Armağan Yücel Samancı. Mnin ailesi 10 yıllık evli. Evlilikte danışmanlık alma ihtiyacının nereden doğduğunu soruyoruz kimlikleri bizde saklı çifte.

Eşlerden erkek olanı karısının da onayıyla sözcü oluyor. Problemler, kocaya göre klasik. Toplumumuzun klasik hastalığı.Anlaşamamak ve anlaşılamamak.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.