Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Banu Alkan Müze Kuracak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/481800-banu-alkan-muze-kuracak.html)

Bluesky24 09-04-2010 11:25 AM

Banu Alkan Müze Kuracak
 
Alanya ilçesine gelen sanatçı Banu Alkan'a bir deri mağazası Çinçila derisinden işlenmiş 7 bin dolar değerinde kürk hediye etti.



Yeni yıla Alanya'da sahne alarak girmeye hazırlanan Afrodit lakaplı Banu Alkan, fırsat buldukça Alanya'da alış verişe çıktı. Gittiği bir deri mağazasında kendisine hediye edilen çinçila derisi kürk, sanatçıyı memnun etti. Hayvan dostları bu görüntülere kızarsa sorusuna Banu Alkan, Bu konuda eleştirileceğimi sanmıyorum. Bu bana hediyedir. Ben vurmadım bu hayvanı, avcılar vurdu. Burada eleştirilecek kişiler varsa onlarda bu hayvanı vuran avcılar diye karşılık verdi. Gar dolabındaki elbiselerin sayısını bilmeyen ancak 800 çift ayakkabısı olduğunu söyleyen Alkan, Rol aldığım filmlerde giydiğim elbiselerle 'Banu Alkan Müzesi' açacağım dedi.



Magazin basınında hamileliği sırasında düşük yaptığı haberlerini değerlendiren Banu Alkan, şöyle konuştu: Kimse bilmiyordu Murat bey söylemese. Ben söylemeyecektim, öyle bir talihsizlik oldu. Üç yıl evvel öyle bir şey yaşadık. Murat beyin hayatına girmeye çalışan kadın beni üzdü. Evlenip 20 gün sonra ayrılması beni oldukça üzdü. Bu üzüntü her şeye neden oldu.



İHA

_________________

Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.