![]() |
Evli Kadın/Erkek Duaları:) EVLi ERKEK DUASI > > > > Allahim... > > > > Karimi her turlu tehlikeden koru,gerekirse ben > > tehlikeye atlayayim > > > > Onu hic yorma,gerekirse ben yorulayim > > > > O calismasin,ben calisayim > > > > O hasta olmasin,ben olayim... > > > > Allahim o aldatmasin,ben aldatayim > > > > Benim guzel karim dul kalmasin,ben kalayim... > > > > > > > > Elhamdurusu ile > > > > Kizlar surusu ile > > > > Sabah birisi ile > > > > Aksam yenisi ile.. > > > > > > > > EVLi KADIN DUASI > > > > Allahim lutfen bana; > > > > Deniz, kadar etkileyici bakislari olan ve yakisikli > > (Aliye), > > > > Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask), > > > > Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali), > > > > Baran kadar karizmatik (Haziran Gecesi), > > > > Cem kadar sadik ve eglenceli (Avrupa Yakasi), > > > > Polat kadar guclu (Kurtlar Vadisi) > > > > Mithat kadar becerikli (Sahra) ve > > > > Niko kadar fedakar ve kararli (Yabanci Damat) > > > > biriyle tanisma firsati ver. > > > > Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince > > cesaretim olsun. > > > > Yoksa televizyon karsisinda ihtiyarlamaya devam > > edecegim! > > > > > > > > Elhamdulillah eriynen, > > > > Yakisiklilar suruynen, > > > > Hergun baska biriynen, > > > > Nasip eyle yarabbi... _________________ Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Ya Tozu Dumanı Yutarsın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 AM. |