Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Konumuz Polisiye (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/481160-konumuz-polisiye.html)

Bluesky24 09-04-2010 10:28 AM

Konumuz Polisiye
 
Konumuz Polisiye

Yazın gelmesiyle havalar ısınırken, içinizi ürpertecek sayfaları çevirmeye hazır olun! Yerli ve yabancı yazarların farklı tatlardaki polisiye kitaplarıyla serinleyin...







Farklı

Tatilde arkadaşlarının yanına kalmaya giden evli bir çift, aynı gün civarda bir cinayet işlendiğini öğrenir. Cinayetin işlenme tarzı ise oldukça ilginçtir: Katil üç erkek kardeşi kaçırıp türlü psikolojik işkencelerden geçirmiştir. Olayların en şaşırtıcı yanı ise cinayet sürecinin filme alınıp bir televizyon kanalında yayınlanmasıdır.

Kameralı Katil, Thomas Glavinic (Yapı Kredi Yayınları, 6 YTL)



Dondurucu

Deli bir katilin peşinde olan dedektif Lucas Davenport, zeki avını kurallarına göre yakalamayı düşünmez. Öldürdüğü her kadının üzerinde notlar bırakan katil, aynı zamanda genç bir avukattır ve her cinayeti büyük bir titizlikle işler. Hastalıklı bir adamın ölümle oynadığı bu oyunda kanınız donabilir.

Av Kuralları, John Sandford (Doğan Kitap, 16 YTL)



Soluksuz

9 Şubat 2005 gecesinde aynı saatte üç ayrı şehirde, üç kişi öldürülür: İstanbul'da Maho, Antalya'da Taho, Ankara'da Keto. Üç farklı insanın aralarında hiçbir bağ yok gibi gözükse de ölümleri onları birleştirir. Farklı mekanlarda eş zamanlı işlenen bu cinayetlerin sırrı nedir? Büyük bir merakla bu kitabı bir solukta okuyacaksınız.

Hisarüstü Cinayetleri, Cüneyt Ülsever (Everest Yayınları, 18 YTL)



Sürükleyici

Güney Kaliforniya'nın Santa Teresa kasabasında oturan Dedektif Kinsey Millhone, ihtiyar komşusu Gus Vronsky'nin can güvenliğini istemeden de olsa tehlikeye sokar. Yaşlı Gus Vronsky'nin evde yatılı kalan kadın bakıcısı Solana Rojas, dedektif Milhone'da garip şüpheler uyandırır. Milhone ile Rojas arasındaki garip düşmanlık karşısında çok şaşıracaksınız.

Tacizin T'si, Sue Grafton (Artemis Yayınları, 20 YTL)



Çarpıcı

Bürosunda ölü bulunan genç bir avukat, ardında bir sürü soru işareti bırakır: Öldürülmüş müdür, r mı etmiştir, yoksa doğal bir nedenle mi ölmüştür? Uzun süredir ayrı yaşayan karısı, eşinin ölümü üzerindeki sis perdesini aralayacak ve aklının ucundan bile geçiremeyeceği izlerin peşine düşecektir.

Sözde Ölüm, Eva Demski (Can Yayınları, 22 YTL)





Kaynak: Joy Dergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.