Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   The Tarantinos featuring Kill Bill Party (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/481070-tarantinos-featuring-kill-bill-party.html)

Bluesky24 09-04-2010 10:21 AM

The Tarantinos featuring Kill Bill Party
 
Tarantino nun yeni bir sinema kültürü yarattığı ve 90 ların ortak zaman ruhunu kasıp kavurduğu filmleri Kill Bill, Reservoir Dogs (Rezervuar Köpekleri), Pulp Fiction (Ucuz Roman), From Dusk Till Dawn (Gün Batımından Şafağa) ve Jackie Brown un zekice ve özgün seçilmiş müziklerini, onları yansıtan şovlarla ve Tarantino konseptiyle sahneye taşıdılar.

Bu filmlerin tarz ve tavrını müzikleriyle harmanlayan, film diyaloglarıyla birleştiren, önemli sahneleri canlandıran, yaratıcı biraz da kurnaz dans koreografileri ve kostümleriyle bize o filmleri daha bir kanlı canlı, daha bir içinden yaşatacaklar. Bu bir müzik grubundan daha fazlası; bu bir şov!..

Film karakterlerinin kostümleriyle gelen izleyicilere %50, gelinlikle gelen izleyicilere %100 indirim!!!

Erkek ve kadın vokalli, bas gitar, gitar, davul, saksofon ve trompet gibi zengin bir müzikal karaktere sahip The Tarantinos İngiltere, Rusya, Almanya, Avusturya, İsviçre ve İtalya da başarılı turnelere imza atmıştır.

Birçok önemli festivallerde de yer alan grup, Kill Bill Party featuring The Tarantinos turnesi kapsamında Şubat ayında Türkiye de iki şovluk özel bir yolculuğa çıkacak. Ünlü DJ Murat Beşer in de performans sergileyeceği gecede diğer Tarantino filmlerinin klasik şarkılarının yanı sıra özellikle Kill Bill filminin 2004 ve 2005 yılına damga vuran müzikleriyle Tarantino fanlarına unutulmaz bir gösteri sunacak.

Biletler: www.ticketturk.com



Kaynak: Kaynak:Maviyesil


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.