Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Baştan Çıkartan Que 2008 Yaz Koleksiyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/479210-bastan-cikartan-que-2008-yaz-koleksiyonu.html)

Bluesky24 08-04-2010 10:26 PM

Baştan Çıkartan Que 2008 Yaz Koleksiyonu
 




Que 08 Yaz Kadın Koleksiyonu, teknolojinin modaya müdahalesini tasarımlarına taşıyor. Yenilikçi, cesur ve şaşırtıcı Que 2008 yaz koleksiyonunda post modern çizgiler ön plana çıkıyor. Tasarımlarda hacimlerle oynayan yaratıcı stiller dikkat çekerken, renklerde ise tanımlanamayan ana renkler kullanılıyor. Koleksiyon, geçmişi detaylarda yaşatıyor.







Farkında olan ve fark edilen Que kadını, tasarımların farklı yorumlandığı baştan çıkartıcı koleksiyonuyla 08 yazında da cazibesini göstermekten çekinmiyor. Quenun birbirinden özgün kıyafetleri ise gümüş aksesuarlarla tamamlanıyor.







Que erkek koleksiyonu, haftaiçi ve haftasonu rahatlıkla kullanılabilecek tasarımlardan oluşuyor. Que erkeğinin 08 Yaz Koleksiyonunu tasarım ağırlıklı mimari projeler ve hi-tech ürünler gibi estetik anlayışının getirdiği rafine ve dar siluetler oluşturuyor.







Modayı hayatının bir parçası olarak gören, materyal ve tasarım anlayışını, giyim tarzına yansıtmak isteyen erkeğin markası Que, 08 İlkbahar Yaz Koleksiyonunda gerçekçiliği vurgulayarak stil ve detay oyunlarını ön plana çıkartıyor.



Kaynak:Kadınvizyon


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.