Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Erhan Gürşen'den Mozaik Takılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/479198-erhan-gursenden-mozaik-takilar.html)

Bluesky24 08-04-2010 10:24 PM

Erhan Gürşen'den Mozaik Takılar
 




Antik objelerle mikro mozaiği harmanlanmayla yaratılan Sanateseri Mozaik Yüzükler.







Etnik ve otantik tarzda Haute Couture takı tasarlayan Erhan Gürşen, tüm tasarımlarında 24 ayar altın kullanıyor. Tasarımların bir kısmında antik objelerde kullanan Erhan Gürşen, Osmanlı'da elbise düğmesi olarak kullanılan gümüş üstsavat işlemeli objeler ya da 1800'lyılların sonunda yapılmış mikro mozaikten objeler de tasarımlarda kullanmaktadır. Antik objelerle mikro mozaiği harmanlamayla yaratılan sanat eseri mozaik yüzükler dünya pazarında ve Türkiye de oldukça ilgi görmektedir.Gürşen'in yaptığı tasarımlar hikayeleriyle birlikte oldukça ilgi çekici. 'Biz değerli materyallerle sanat yapmaya çalışıyoruz. Her türlmalzemeyi kullanarak takılarımda farklı dünyalar yaratıyorum.







Takılarını tercih eden ünlisimler arasından , Yurt Dışında Bo Derek, Courteney Cox, Katie Holmes.Türkiye'de Ümit Boyner ve Ayşegül Dinçkök, Sezen Aksu, Ajda Pekkan 'ı örnek olarak verilebilir.







Kaynak:Kadınvizyon


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.