Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Invısta, Triko Giyimi İle İlgili Araştırmasının Sonuçlarını Açıkladı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/478802-invista-triko-giyimi-ile-ilgili-arastirmasinin-sonuclarini-acikladi.html)

Bluesky24 08-04-2010 09:31 PM

Invısta, Triko Giyimi İle İlgili Araştırmasının Sonuçlarını Açıkladı
 




Invıstanın triko giyimi üzerine yaptığı araştırmasının sonucunda deneklerin %81i, Low Power LYCRA® elyafı içeren giysilere, %100 pamuklu giysilerden 10 dolar daha fazla ödeyebileceklerini belirtti.







Araştırmanın bir diğer iginç bulgusu ise deneklerin, Low Power LYCRA® elyaflı giysilerin defalarca yıkanması ve giyilmesinden sonra dahi dayanıklıklarının arttığını ve ilk günkşekillerini koruduğunu ifade etmesiydi.







Invısta, triko giyimi ile ilgili ABDde gerçekleştirdiği en son tüketici araştırmasının sonuçlarını bu yıl düzenlenen, dünyaca ünlPitti Filati Fuarında açıkladı. Araştırma görünüşte birbirinin aynı, fakat içerikleri farklı olan iki markasız kazağın karşılaştırılmasına dayanıyordu. Araştırma kapsamında deneklerden; biri, Low Power LYCRA® elyafı ve naylonla kaplanmış iplikle örülen pamuktan, diğeri ise %100 pamuktan imal edilmiş iki kazağı karşlaştırmaları istendi. Denekler, iki kazak arasındaki farkı bilmiyorlardı ve üstelik kendilerine kazaklardan birinin içeriğinde LYCRA® elyafı bulunduğu da söylenmemişti.







İşte araştırmanın çarpıcı sonuçları:







Kazakları giymeden önce deneklerin, iki farklı kazak arasında belirli bir tercih nedeni yoktu.



Ancak kazakları giydikten sonra denekler, Low Power LYCRA® içeren kazağın daha pürüzsüz, yumuşak ve daha rahat olduğunu belirtti.



En önemlisi, deneklerin Low Power LYCRA® içeren kazak ile ilgili beğenileri, kazağı giydikçe daha da arttı.







Deneklerin %40ı, kazakları bir kez giydikten sonra; Low Power LYCRA® elyafı içeren kazağın şeklini, %100 pamuk içeren kazağın şekline oranla daha iyi koruduğunu belirtti. Kazağın 8 kez giyilmesinden sonra bunu belirten deneklerin oranı %70e çıktı.



Deneklerin %60ı kazağı, kazakları 8 kez giydikten sonra Low Power LYCRA® elyafı içeren kazağın daha yumuşak göründüğünü, bir diğer %60ı daha yumuşak hissettirdiğini, %70i daha rahat olduğunu ve %70i yıkama sonrası şeklini daha iyi koruduğunu söyledi.



Tüm bu giyim testinden sonra kazakları giyen deneklerin %67si Low Power LYCRA® elyafı içeren kazağın ‘ilk günkgörünümündaha iyi koruduğunu söyledi.



Deneklerin %81i, kazakları giyerek denedikten sonra Low Power LYCRA® elyafı içeren kazak için ‘kesinlikle veya büyük ihtimalle daha fazla ödeyeceğini ifade etti.



Ortalama olarak denekler, Low Power LYCRA® elyafı içeren kazak için, %100 pamuklu olan diğer kazağa oranla 10 dolar daha fazla ödeyebileceklerini söyledi.







"İkinci kazağın (% 100 Pamuklu olan kazak) duruşunu hiç beğenmedim. Vücuduma oturmadı ve yıkamalardan sonra çok sarktı. Hiç şüphe yok ki; biçimini koruyan, sarkmayan, buruşmayan, daha yumuşak ve daha rahat olan birinci kazağı (LYCRA® elyaflı olan kazak) satın alırım"







"İki kazağın da görünümbirbirine çok benziyor. Ancak, ikinci kazak (%100 Pamuklu olan kazak) kullanılmış ve daha eski görünürken, birinci kazak (LYCRA® elyaflı olan kazak) diğerine göre daha iyi gözüküyor."



Global Triko Giyim MüdürCharlotte Mills, şunları söyledi: "Sonuçlardan çok etkilendik. Low Power LYCRA® içeren kazağın %100 pamuklu olan kazaktan üstün geleceğinden emindik ve bu araştırma triko giyiminde LYCRA® elyafı kullanılmasının avantajlarını bir kez daha kanıtladı. Low Power LYCRA® içeren kazaklar, çok daha dayanıklı, biçimini ve ‘satın alındıkları zamanki görünümlerini daha uzun süre koruma özelliğine sahip. Bu yüzden denekler, Low Power LYCRA® içeren kazaklara 10 dolar daha fazla ödeyebileceklerini söyledi."







Kaynak:Kadınvizyon


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.