Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Erkekler de dayaktan muzdarip (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/478508-erkekler-de-dayaktan-muzdarip.html)

Bluesky24 08-04-2010 08:51 PM

Erkekler de dayaktan muzdarip
 




Aile içindeki şiddete daha çok kadınların maruz kalması nedeniyle, şiddetin yalnızca kadınlara uygulandığını düşünüyoruz. Oysa sayıca daha az olsa da, aile içideki şiddete erkekler de maruz kalıyor.

Bugüne dek kadın sığınma evleriyle kadınları koruma altına alan Avrupa devletleri bu kez erkekler için bir sığınma evi açma hazırlığında.



Almanya'da eşlerinin şiddetine maruz kalan erkekler için sığınma evi kurulma çalışmaları başladı. Evlerinde şiddete maruz kalan çok sayıda erkek olduğuna dikkat çeken yetkililer sığınağın Kasım ayında açılacağını belirtiyorlar.

Merkezi Berlin'de olan "Erkekler İçin Danışma Hizmeti" adlı kuruluş, resmi istatistiklere göre, ülkedeki aile içi şiddet olaylarının yüzde 5 ila 10'undan eşlerine kötü muamele eden kadınların sorumlu olduğunu bildirdi. Kuruluş, sığınağı Kasım ayında kurmayı planlıyor.



Kamuoyunda erkeklerle ilgili yanlış imaj oluştuğunu söyleyen Frankfurt'taki Erkek Sorunları Bilgi Merkezi sözcüsü Jochen Hoffman da, "Erkekler de kurban olabilir. Evlerinde şiddete maruz kalan çok sayıda erkek var" diyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.