![]() |
20 erkeğin kapıda beklemesi korkunç * Nişanlısı Jude Lawdan ayrıldıktan sonra bütün gözler İngiliz oyuncu Sienna Millerın üzerine çevrildi Tek istediğinin başarılı bir oyuncu olmak olduğunu söyleyen Miller, gördüğü ilgiden çok rahatsız. 'Evimin önünde her gün 20 erkeğin beni beklemesi, tek kelimeyle korkunç! ' diyor. Dünya basını bir süredir İngiliz oyuncu Sienna Miller ile yatıp, Sienna Miller ile kalkıyor. Aktör Jude Law ile evlenmek üzereyken ihanete uğrayan genç kadın, 'Barıştı, barışmadı' denilirken o kadar yoruldu ki, sonunda içini Hello dergisine döktü. Jude Law ile ilişkilerinin son durumu hakkında konuşmayan Miller, ‘Şu anda magazin basını tarafından büyük bir baskı altındayım. Fakat mesleğimi çok seviyorum ve ilgi odağı olmaktan şikayet etmeye hakkım yok dedi ve hissettiklerini anlattı: 'Açıkçası çevremin her zaman soru soran kişilerle sarılmasını nasıl engelleyeceğimi bilemiyorum. Sokakta yürümeye kalkışsam, peşime düşen erkekler huzurumu kaçırıyor! Paparazzilerin ısrarlarından bıktım usandım. Evimin önünde her gün en aşağı 20 erkeğin beni beklemesi, tek kelimeyle korkunç! Yakın bir gelecekte İngiltereden ayrılmayı da düşünebilirim. Hatta bazen mesleğimi bırakmayı bile düşündüğüm oluyor. Ama mesleğime deli gibi aşığım.' Kaynak: intersinema.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 AM. |