Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Kaderin Seslenişi Filmi Çekim ilgileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/477933-kaderin-seslenisi-filmi-cekim-ilgileri.html)

Bluesky24 08-04-2010 06:35 PM

Kaderin Seslenişi Filmi Çekim ilgileri
 
* Kaderin Seslenişi Filmi Çekim ilgileri















.

aşrollerinde Dylan McDermott, Nancy Travis ve ünlü yönetmen Quentin Tarantino'un yer aldığı " Kaderin Seslenişi " ( Destiny Turns on the Radio )adlı filmin yönetmenliğini Jack aran üstlenirken, senaristliğini ve aynı zamanda yapımcılığını Roert Rramsey ile Matthew Stone yapıyor.







" Kaderin Sesleni?i " ile ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştiren Jack aran, sinema kariyeri oyunca irçok filmin yapımcılığını üstlendi. Uzun yıllar yönetmen Jim Mcride'ın asistanlığını yapan aran, 1982 yılında aşrolünü Richard Gere'in oynadığı " reathless ", 1986 yılında senaryosunu kendi yazdığı ve yönetmen Paul Michael'in yaptığı " and of the Hand ", 1987'de yönetmen ve yapımcı aret Schroder ile irlikte çalıştığı " arfly "ve yine yönetmenliğini Mcride'ın yaptığı " The ig Easy " ile gündeme geldi. " Single White Female ", " The Flemish oard " ve " Uncertain Regard " ise yönetmenin çalıştığı filmlere diğer örneklerdir.







Filmde hapisten kaçan ve kaderini kovalayan ir anka hırsızını canlandıran McDermott, ugüne kadar üzerine aldığı tüm rollerde zengin karakterler yelpazesini ruhunu edeni ile ortak kullanarak perdeye aktaran az sayıdaki oyuncudan iri. Daha önce yönetmenliğini Clint Eastwood'un üstlendiği " In the Line of Fire " ile John Hughes'ın " Miracle on the 34th Street" ve " Tthe Cowoy Way " adlı filmlerinde rol alan McDermott, son olarak kısa ir süre sonra Türkiye'de de gösterime girmesi planlanan " Aşk Üçgeni " ( Three to Tango ) adlı filmde Neve Campell ve Matthew Perry ile irlikte rol alıyor.







Filmin en üyük kozu, Johnny Destiny karakteriyle karşımıza gelen ünlü yönetmen Quentin Tarantino. Hiç şüphesiz jenerasyonunun en yetenekli yönetmen ve oyuncularından iri olan Tarantino, ilk film çalışmasını " The Golden Girls " ile gerçekleştirdi. 1992 yılında ir kült film olarak klasikler arasına giren " Reservoir Dogs " ile muhteşem ir çıkış yapan yönetmen, irçok aşarılı ve çizgi dışı filme imza attı. Yönetmenliğini Oliver Stone'un yaptığı " Natural orn Killers "



( Katil Doğanlar ) adlı filmin senaryosunu yazarak üyük ir üne kavuşan Tarantino, 1994 yılında gerçekleştirdiği " Pulp Fiction " ( Ucuz Roman ) ile Cannes Film Festivali'nde P'alme Ödülü'nün sahii oldu. Film aynı zamanda 7 dalda Oscar'a aday gösterilmişti.







" Three Men and a ay " filmindeki sevimli ve masum anne rolüyle sinemada çok iyi ir çıkış yapan Nancy Travis, " Kaderin Seslenişi "nde Jullian'ın hayatının kadınını canlandırıyor. Jonathan Demme'in " Married to the Mo ", John Sayles'ın " Eight Men Out " ve " Loose Cannons,



Air America " adlı filmlerinde rol alan aktris, aynı zamanda New York'un en tanınmış tiyatro oyuncularından iri.

Sıcak



Yalanlar Üstüne

Dram





Afa: Kaderin Seslenişi Filmi Çekim ilgileri



Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.