Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Kelebekin Çekimleri Başlıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/477549-kelebekin-cekimleri-basliyor.html)

Bluesky24 08-04-2010 06:02 PM

Kelebekin Çekimleri Başlıyor
 
*



Türk yönetmen Cihan Taşkın, ilk uzun metrajlı sinema filmi Kelebekin çekimleri Ekim ayında başlıyor. Film için Türkiyeye gelen Suriyeli aktör Hasan Mesut bu film ile yine yeni bir Türk filmine imza atmış oldu.



Cennet'in Krallığı ve Kurtlar Vadisi-Irak filmlerinde rol alan aktör Hasan Mesut bu projeyi "İslamı, merhameti ve bağışlanmayı" anlattığı için kabûl etti. Mesut, 11 Eylül sonrasında geçen Türk filmi Kelebek'te Mevlevi dedesi rolünü üstleniyor…

11 Eylül terör saldırıları sonrası Doğu ve Batı arasında iyice belirginleşen gerilime Mevlana öğretisinin perspektifiyle çözüm sunma niyetinde olan film, 'bir insanın bütün dünyadan sorumlu olması gerektiği' fikri üzerine kurulu.



Bir terör patlaması sonucu yaşamı kökten değişen Yusuf adlı genç, filmin ana karakteri. Yusuf filmde, geçmişte verdiği bir kararın ne kadar yanlış olduğunu fark ediyor ve kendisiyle yüzleşme sürecine giriyor. Kadrosunda Hasan Mesut dışında rol alacak oyuncuların şimdilik gizli tutulduğu filmin İstanbul, Şanlıurfa ve Afganistan'ı temsilen Ortadoğu'nun bir ülkesinde çekilmesi plânlanıyor.





Kaynak: intersinema.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.