![]() |
Sevgilinizin Aldığı Çiçeğin Ne Anlama Geldiğini Biliyor Musunuz? Sevgilinizin Aldığı Çiçeğin Ne Anlama Geldiğini Biliyor Musunuz? Siz hangi çiçeğin ve rengin ne anlama geldiğini bilmiyor olabilirsiniz ama erkekler aslında böyle detaylara dikkat eder. Haydi kızlar, kuruttuğunuz çiçekleri çıkarın, bakalım ne anlama geliyorlar! Verda Çakan Beyaz Gül: Masumiyet Kırmızı Gül: Aşk. Seni seviyorum anlamına gelir. Pembe Gül: Arkadaşımsın anlamına gelir. Gül Goncası(Kırmızı ve beyaz): Birliktelik isteği. Sarı Gül: Sıcak Sevgi, kıskançlık Kaktüs: Birlikte olmak için bütün zorluklara katlanmalıyız. Beyaz Karanfil: Saflık Kırmızı Karanfil: Sevgi Pembe Karanfil: İçtenlik Sarı Karanfil: Hüzün Anemon: Gençlik Orkide: Sen çok özelsin anlamına gelir. Beyaz Lale: Saflık Kırmızı Lale: Seni Seviyorum, aşkımı itiraf etmek istiyorum anlamına gelir. Pembe Lale: Anlayış Sarı Lale: Gerginlik ya da umutsuz aşk anlamına gelir. Menekşe: Alçak Gönüllülük Lityum: Güven Beyaz Krizantem: Suçsuzluk Kırmızı Krizantem: Sadakat Sarı Krizantem: Sessiz istek Mor Krizantem: Karşılıksız Sevgi Beyaz Papatya: Saflık, masumiyet Nilüfer: Aşktan soğumak Renklerin Anlamları Pembe: Şefkat Beyaz: Saflık Kırmızı: Aşk Kaynak: Joy Dergisi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 PM. |