Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Makyaj yaşlandırmasın - (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/476141-makyaj-yaslandirmasin.html)

Bluesky24 08-04-2010 03:34 PM

Makyaj yaşlandırmasın -
 
Yanlış yapılan makyajın, kadınlarda erken yaşlanmaya neden olduğu bildirildi.



Grand Termal Otelinde SPA Güzellik Merkezi Güzellik Uzmanı Meral Mailoğlu, Türk kadınının makyaj yapmasını bilmediğini savundu. Bir genç kızın 22 yaşından önce makyaj yapmaması gerektiğini vurgulayan Mailoğlu, bu yaşa kadar bir kadının cildinin bebek cildi gibi olduğunu söyledi.



İlk makyajın en erken 23 yaşında bir uzman kontrolünde yapılması gerektiğine dikkati çeken Mailoğlu, şunları söyledi:

"Her kadın evde makyaj yapabilir. Ancak bunu nasıl yapacağı, makyaj ürünlerini nasıl seçeceği konusunda mutlaka bir uzmana danışmalı. Önce yüzündeki nem oranını, cildinin hangi tip olduğunu bir uzmandan öğrenmeli ve hangi makyaj ürünlerini kullanacağı konusunda da öneriler almalı. Genç kızımız veya kadınımız daha sonra da kendi makyajını aldığı öneriler ve cildinin türüne göre kendisine önerilen ürünleri kullanarak yapabilir."


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.