Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   İstanbul Design Week 2006 Yaklaşıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/475817-istanbul-design-week-2006-yaklasiyor.html)

Bluesky24 08-04-2010 02:54 PM

İstanbul Design Week 2006 Yaklaşıyor
 
Dünyaca ünlü tasarımcıları, çarpıcı atölye çalışmalarını, çok sayıda sergiyi, yaratıcılık sınırını zorlayan partileri ve Türk tasarımının çağdaş yüzünü temsil eden firma ve bağımsız katılımcılarıyla idw, kenti dünyanın yeni tasarım merkezi olarak konumlamakta iddialı.

Endüstriyel tasarımdan modaya, grafikten takı tasarımına pek çok disiplinden yaratıcılarla üreticileri, genç yeteneklerle profesyonelleri ve elbette tasarım tutkunlarını buluşturan İstanbul Design Week, ikinci adımını atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen ve uluslar arası standartta tek Türk tasarım haftası olarak gündemi dolduran idw, yaklaşık 50.000 kişiyi eski Galata Köprüsü nün çarpıcı manzarasında ağırlamıştı.

İdw, sadece tasarım objelerini teşhir etmekle yetinmeyip, kendi başına bir tasarım süreci olarak karşımıza çıkıyor. Bununla kalmayıp, İstanbul un en köklü ‘tasarım larından Eski Galata Köprüsü üzerinde konumlanarak geçmişine sahip çıkıyor ve yaratıcı dünyanın geleceğini sorgulayarak da yarına kucak açıyor. Tasarımın geleceği nerede? sorusuna cevabı İstanbul da verecek idw, kentin farklı çehrelerini buluşturuyor.

İstanbul u bir tasarım başkenti olarak konumlama hedefindeki idw kapsamında Gaetano Pesce den Andrea Branzi ye pek çok uluslar arası tasarım yıldızı Türk meslektaşlarıyla buluştu. Şimdi sırada, Eylül ayında ülkemizi ziyaret edecek James Irvine, Alberto Meda gibi çarpıcı isimler var.

Sadece 2005 yılında kayda geçen verilerle bile rotasını ortaya koyan idw, bu yıl Dream Design Factory İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Hürriyet Gazetesi ortaklığında yepyeni bir pencere açarken, ilk gününden bu yana yüklendiği misyonu gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıntılı bilgi: www.istanbuldesignweek.com



Kaynak: Kaynak:Maviyesil


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.