Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Abur Cubur Yemeyin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/475289-abur-cubur-yemeyin.html)

Bluesky24 08-04-2010 12:28 PM

Abur Cubur Yemeyin
 




Abur Cubur Yemek

ABUR CUBUR YEMEYE SON!



Sorunlardan ve sıkıtılardan kurtulmak için sığınılan abur cubur yiyecekler,yanlış beslenme şekilleri ve stresli hayat şartları insan sağlığını olumsuz etkilemeye devam ediyor.



Hayatın rutin koşuşturmacası,hiç bitmeyen sorunlar ve kaçınılmaz son: stres.Karşılaştığımız sorunların mantıksızlığını ve saçmaladığını fark edip zamanımızın ve benliğimizin



bir hiç uğruna yok oluşunu izlemek ağır gelir çoğunlukla. Adaletsiz döngüye,omun sistematiğine ve böylesi ne bir çarkın parçası olmak zorunda kalan var oluşumuza isyan ederiz. mucadeleci ruh ayaklar altındadır, can çekişmektedir. yapılabilecek tek bir şey vardır, kısa vadeliğinede olsa ruhumuzu ve zihnimizi dinlendirmeye çalışmalıyız. rasyonellikten ve boğucu gerginlikten kaçma metodundan en birincisi atıştırmaktır. pisikologlara göre, yiyecekler, ifade edemediğimiz duygularımızın, özlmini duyduğumuz beklentilerimizin ve asla dile getiremediğimiz arzularımızın yansımasıdır.







bu yüzden yeme güdüsünü engellememiz güçtür.



ÖFKENİZİ KONTROL ALTINA ALIN



Sorunlarınızı unutmak için seçtiğiniz yol atıştırmaksa, bu davranışınızın metobolizmanız için saplıklı olmadığını unutmamalısınız. Bilinçsiz tüketilen gıdalar ve karbon hidratlar ağırlıklı beslenme şekli, mide ağrılarına, sindirim bozukluğuna ve kilo atrışına neden olabilir. Pisokolglar, sorunları sorunları gözlemleyerek mutsuz düşüncelerden sakınmak gerektiğini belirtiyor ve pozitif düşünmenin önemini belirtiyor. Sinir anında yiğeceğiniz bir paket cikolata; içerdiği bol mktardaki şeker yüzünden metobolizmada bir hızlanmaya neden oluyor. Bu yüzden etkisi kısa sürecek ani bir açlık hissine kapılıyorsunuz. Magnezyum ve c vitamini açısından zengin meyveleri tüketerek sindirim sisiteminiz güçlendiriniz.



SIKINTIYI GİDERMEK

Atıştırma ve sürekli yeme isteği duymak hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunun belirtisi.Özellikle karbonhidratlı ve şekerli besinleri atıştırmaarzunuz,bu gıdaların sizi bir süreliğine de olsa daha fazla enerjik hissetirmesi yüzünden dir. Sorunun ne oldunu bulmalı ve hayatınızda değiştirmeniz gereken durumlara karar vermelesiniz.Gereksiz besin tüketme alışkanlığınızın önüne geçerek aktivitelere saplayın; televiyyon karşısında miskince harcadığınız zamanları sevdiğiniz kitap veya dergileri okuyarak değerlendirebilirsiniz. keşfedilmemiş ara sokaklarda uzun yürüyüşlere çıkabilir yada doslarınızla buluşabilrisiniz. Ruhunuza ve bedeninize iyi davranın


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.