Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Size Hangi Renk Uyar? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/475279-size-hangi-renk-uyar.html)

Bluesky24 08-04-2010 12:27 PM

Size Hangi Renk Uyar?
 
Size Hangi Renk Uyar?

Sarışın kumral ya da kızıl... Saç ve ten renginiz size uygun ruj tonunu da belirliyor. İşte günlük hayatta ve ateşli partilerde deneyebileceğiniz mükemmel renk kombinasyonları.











Kahverengi Saç-buğday Ten

Tebrikler! Akdeniz tipi olarak hafif bronz teniniz ve açık/koyu kumral saçlarınızla seçeneğiniz çok. Nerdeyse her renk ruj size yakışabilir. Belli bir rengi kullanmak zorunda değilsiniz. Öneri: Dişleriniz Hollywood yıldızları kadar beyaz değilse, koyu kahve tonlarından uzak durun. Çünkü bu renkler dişlerdeki sarılığı daha belirgin hale getirir.





Kızıl Saç-beyaz Ten

Marcia Cross ya da Julian Moore gibi doğal kızıl saçlı ve neredeyse şeffaf tenliyseniz açık tonlarla dudaklarınızı vurgulamanız iyi olabilir. Günlük şeffaf parlatıcıları deneyebilirsiniz. Dudaklarınıza biraz renk vermek için karamel, kahve ve portakal tonlarını kullanabilirsiniz. Bu renkler teninizin duruluğunu daha da vurgulayacak. Kırmızı tonlar cildinizi daha beyaz göstereceğinden, daha soluk görünmenize neden olabilir.





Sarı Saç- Açık Renkli Ten

Sarışın mısınız? O zaman gündüzleri daha hafif tonları tercih etmelisiniz, çünkü koyu renkler sizi fazla gösterişli yapacaktır. Pastel tonlar zarif yüz hatlarınızı daha belirgin hale getirir ve açık renkli gözlerinizi vurgulayabilir. Gece davetlerinde biraz daha iddialı olabilirsiniz. Güçlü pembe ve menekşe tonlarıyla dudaklarınızı parlatmayı deneyin. Klasik kırmızı bir ruj açık teninize çok yakışır, size baştan çıkarıcı bir hava verebilir. Öneri: Kırmızı rujunuzun üzerine, altın ışıltılı şeffaf bir parlatıcı sürmeyi deneyin.





Sakın Yapmayın !

Açık renk tenliler portakal ve altın tonlarından uzak durmalı. Çok fazla sarı tonları teninizi gri ve soluk, sizi de abartılı gösterir.







Kaynak: Joy Dergisi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.