Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kadınlarla ilgili haberler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/)
-   -   Kartalkaya (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kadinlarla-ilgili-haberler/475087-kartalkaya.html)

Bluesky24 08-04-2010 12:06 PM

Kartalkaya
 
Kartalkaya kayak merkezi Batı Karadeniz bölgesinde, Bolu il merkezinin güneydoğusunda, Köroğlu dağları üzerinde yer alıyor. Alp kayağı, Kayaklı koşu (Cross-Country) ve Tur kayağı için çok uygun koşullara sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Kartalkaya, Bolu şehir merkezine 54 km., Ankara karayoluna ise 28 km. uzaklıkta bulunuyor.Ankara Esenboğa Havaalanı - Bolu arası, karayolu ile 220 km., İstanbul Atatürk Havaalanı - Bolu arası ise karayolu ile 275 km.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın internet sitesindeki verilere göre bu mesafe özel araç veya otobüsle 45 dakika sürüyor. Şehir merkezinden kayak merkezine ulaşım da 45 dakika sürüyor. Halk otobüsleri ve minibüs ile ulaşılabilen bölgedekibirçok otel müşteriler için servis organize ediyor.

Kartalkaya'daki kayak alanı 1850 - 2200 metre yükseklik kuşağı üzerinde yer alıyor veyöre, yarı ılıman bir iklime sahip bulunuyor. Ayrıca Kartalkaya Kayak Merkezi ve çevresi orman örtüleri ile kaplı.

20 Aralık-20 Mart tarihleri arası kayak için en uygun zaman olarak belirtiliyor. Normal kış koşullarında üç metre kar yağışı görülüyor.

Kartalkaya'da toplam yatak kapasitesi 1005 olan iki adet konaklama tesisi bulunuyor.Otellerde lokanta, yüzme havuzu, disko-bar-oyun salonu mevcut. Kayak hocaları bulunan bölgede,kayak malzemeleri de bulunabiliyor.













Kaynak: Kaynak:Maviyesil


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.