![]() |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) hayal ablacım nefes teknikleri çok önemli anladığım kadarıyla doğrumu düşünüyorum eğer öyleyse bu konu hakkında da bilgi verebilirmisiniz. sevgiler kiss3 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) ben gelemeyeceğim, sözde ekimde izmire gidecektim, tuh788 keopsun seminer verecek olmasına çok sevindim, buluşma çifte kavrulmuş olmuş gerçekten, çok pozitif atmosferli bir toplantı olacağına eminim, sevgiler kiss3 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) ileride bende böyle bir seminerde konuşma yapmak isterim... hemde çok çok u859 |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Ablam benim ya... konuşmazmıyım... En çok istediğim şeylerden biriydi... Söylemen yeterdi. Karşılıklı çekmişiz demekki... terli345 daha önce yanınızda fazla duramadım... pazarı iple çekiyorum... |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Bu ne ya bizi kıskandırmak için mi yapıyorsunuz ?İzmir,İstanbul toplantıları arka arkaya Bizde yaparız bir Ankara toplantısı bak . Şaka şaka sizler toplanın ve paylaşımlarınızıda bize aktarın sizler toplanırken bilinki gönlümüz sizinle olacak . |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) seminer ne kadar sürücek arkadaşlar????? |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Alıntı:
|
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Canım benim Belgin Ankaraya gelecek o gelince yapalım diye düşündük .Onsuz toplantı olmaz biliyorsun . |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) dün akşam kızım biraz rahatsızlandı.... sad456 şu anda çok şükür bıcır bıcır....bir an toplantıya katılamiycam diye düşündüm...http://s12.rimg.info/57f2af100d22f60...4599baa3f5.gifböyle durumlarda kimseyi istemiyor yanında....ben onu rahatlatıyorum.... tender45 dün akşamdan beri kızıma ara ara reiki yaptım....hafif nezle olmuştu...çok şükür atlattı...ve bende gönül rahatlığı ile toplantıya gelebilicem..... blissy |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Ben bu toplantıya katılmayı çok istiyordum.Kızımın okul toplantısı var.Umarım bundan sonraki toplantıya katılırım.Katılan herkese güzel paylaşımlar dilerim.Sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM. |