![]() |
Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor ben samsunda oturuyorum,devlet dairesinde şef olarak görev yapıyorum.bilgim ve kabiliyetim çok olmasına rağmen topluluk önünde konuşmayı beceremiyorum.sunum yaparken heyecanlanıyorum ve dilim tutulacak gibi oluyorum.bu seminer için samsuna gelirseniz katılmayı düşünürüm. |
Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Selamlar Atakan Bey; Antalya seminerinden sonra Adana'da seminer olacak demiştiniz. Kaldı mı yoksa? |
Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Merhaba Atakan Bey, Bende aranıza yeni katıldım geçen yılki üyeliğimden sonra oldukça aravererek. Şu an ego ve suçluluk teklinlerini dinliyorum. Ben İStanbul da oturuyorum 2 Ağustos ta vereceğiniz seminere katılmayı çok arzu ederim. Fakat yolun bu kadar başındayken ve bir alt yapıya sahip değilken bu seminerden nasıl yararlanabilirim. Ya da öncesinde yapmam gereknler nelerdir? YArdımızın için şimdiden teşekkür ederim. |
Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Alıntı:
Alıntı:
Seminerimize katılmak için konular hakkında önceden bilgi sahibi olmanız gerekmiyor, bizim amacımız sizleri bu konularda bilgilendirerek neler yapmanız gerektiğini naçizane anlatmak. Eğitimcilerimiz anlattıkları konularda profesyonellerdir, konuları detaylı bir şekilde anlatacakları için gerekli alt yapıyı kendileri sağlayacaklardır. Sevgiyle. |
Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Selamlar Ben de bu seminere katılmayı düşündüm ama daha önce hiç seminere katılmadım, bilemiyorum. Sizler, yani bu siteden katılacak olanlar hepiniz birbirinizi tanıyor musunuz? Ortamı da bilmiyorum, kimseyi de tanımıyorum, neler yapılacak, nasıl olacak vs... Kararsız kaldım. |
Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Zamanım uymadığı için katılamaıyorum bir sonraki seminere umarım... |
|
Bende yeniyim ve kimseyi tanımıyorum katılmayı düşünüyorum birebir herkezten samimiyet ve destek alacağımı biliyorum. |
Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor antalya için çok heveslendim ama olmadı istanbul da uzak gelemem demiyorum gelme ihtimalini daha çok düşünüyorum son güne kadar gidebilirim diyorum sevgiler redflowers teşekkürler |
Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor Bende yeniyim seminere katılmak istiyorum .. Seminer içeriği hakkında veya daha önceki seminerlerden kesitler konusunda daha çok video ve bilgi varsa paylaşaiblirmisiniz ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 PM. |