Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/)
-   -   2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/372547-2-agustos-2009-pazar-istanbulda-hayatlar-degisiyor.html)

reedbull 23-07-2009 08:22 AM

Cevap: 2 Ağustos 2009 Pazar İstanbul'da Hayatlar Değişiyor

ben samsunda oturuyorum,devlet dairesinde şef olarak görev yapıyorum.bilgim ve kabiliyetim çok olmasına rağmen topluluk önünde konuşmayı beceremiyorum.sunum yaparken heyecanlanıyorum ve dilim tutulacak gibi oluyorum.bu seminer için samsuna gelirseniz katılmayı düşünürüm.

kinetix 23-07-2009 09:07 AM

Selamlar Atakan Bey;
Antalya seminerinden sonra Adana'da seminer olacak demiştiniz. Kaldı mı yoksa?

enamel 24-07-2009 08:01 AM

Merhaba Atakan Bey,

Bende aranıza yeni katıldım geçen yılki üyeliğimden sonra oldukça aravererek. Şu an ego ve suçluluk teklinlerini dinliyorum. Ben İStanbul da oturuyorum 2 Ağustos ta vereceğiniz seminere katılmayı çok arzu ederim. Fakat yolun bu kadar başındayken ve bir alt yapıya sahip değilken bu seminerden nasıl yararlanabilirim. Ya da öncesinde yapmam gereknler nelerdir? YArdımızın için şimdiden teşekkür ederim.

Belgin ∞ 24-07-2009 09:57 AM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472200)
Selamlar Atakan Bey;
Antalya seminerinden sonra Adana'da seminer olacak demiştiniz. Kaldı mı yoksa?

Merhaba, Adana seminerimiz bir süre ertelendi. Gerekli katılımcı sayımıza ulaştığımız zaman sözümüzü tutacağız :)

Alıntı:

enamel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472338)
Merhaba Atakan Bey,

Bende aranıza yeni katıldım geçen yılki üyeliğimden sonra oldukça aravererek. Şu an ego ve suçluluk teklinlerini dinliyorum. Ben İStanbul da oturuyorum 2 Ağustos ta vereceğiniz seminere katılmayı çok arzu ederim. Fakat yolun bu kadar başındayken ve bir alt yapıya sahip değilken bu seminerden nasıl yararlanabilirim. Ya da öncesinde yapmam gereknler nelerdir? YArdımızın için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba enamel,
Seminerimize katılmak için konular hakkında önceden bilgi sahibi olmanız gerekmiyor, bizim amacımız sizleri bu konularda bilgilendirerek neler yapmanız gerektiğini naçizane anlatmak. Eğitimcilerimiz anlattıkları konularda profesyonellerdir, konuları detaylı bir şekilde anlatacakları için gerekli alt yapıyı kendileri sağlayacaklardır.

Sevgiyle.

Sewqi 24-07-2009 10:35 AM

Selamlar
Ben de bu seminere katılmayı düşündüm ama daha önce hiç seminere katılmadım, bilemiyorum. Sizler, yani bu siteden katılacak olanlar hepiniz birbirinizi tanıyor musunuz? Ortamı da bilmiyorum, kimseyi de tanımıyorum, neler yapılacak, nasıl olacak vs... Kararsız kaldım.

Dreammaker 24-07-2009 10:48 AM

Zamanım uymadığı için katılamaıyorum bir sonraki seminere umarım...

suzzy 24-07-2009 11:00 AM

Alıntı:

Sewqi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472347)
Selamlar
Ben de bu seminere katılmayı düşündüm ama daha önce hiç seminere katılmadım, bilemiyorum. Sizler, yani bu siteden katılacak olanlar hepiniz birbirinizi tanıyor musunuz? Ortamı da bilmiyorum, kimseyi de tanımıyorum, neler yapılacak, nasıl olacak vs... Kararsız kaldım.

mehabalar sevgi hanım...actionsmilehoşgeldiniz yanımıza...her şeyin bir ilki vardır...umarım buda sizin ilk semineriniz olur...hayatınıza bu seminere katılarak bir çok konuda olumlu bir yön vereceğinizden eminim...seminerlerimiz oldukça detaylı konuları kapsamaktadır...seminere katılım sağlanması için bir çok kişiye ve üyelere duyurular yapılmakta...yani site üyelerimiz dışındada bir çok katılım olmaktadır seminerlerimize...hatta bu katılım sayesinde uzun ve kalıcı dostluklar bile kurulmuştur...yani anlıyacağınız ortam çok güzel ve çok sıcak...bilgiler sınırsız...kesinlikle tavsiye ederim...sevgiler...

enamel 24-07-2009 12:18 PM

Alıntı:

Sewqi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472347)
Selamlar

Bende yeniyim ve kimseyi tanımıyorum katılmayı düşünüyorum birebir herkezten samimiyet ve destek alacağımı biliyorum.

güllüm 24-07-2009 01:01 PM

antalya için çok heveslendim ama olmadı istanbul da uzak gelemem demiyorum gelme ihtimalini daha çok düşünüyorum son güne kadar gidebilirim diyorum
sevgiler redflowers teşekkürler

Soguk_beden 24-07-2009 02:58 PM

Bende yeniyim seminere katılmak istiyorum .. Seminer içeriği hakkında veya daha önceki seminerlerden kesitler konusunda daha çok video ve bilgi varsa paylaşaiblirmisiniz ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 PM.