![]() |
Çok sıcak bir ortamda yeni dostlarla çok güzel bir sohbetti wave En kısa sürede tekrarlamak üzere çok teşekkür ediyorum herkese ,çok sevgilerimle kiss3 |
Hoş, keyifli birgün geçirmişsiniz.Hepinizin adına sevindim.Ben yanınızda olamadım maalesef..Shamanic' e özelden gelemeyeceğimi bildirmiştim..Selamlarımı almışsınızdır kendisinden..Artık bir dahaki sefere.. Katılan arkadaşlara ben de teşekkürlerimi sunuyorum.. Bu arada Eft ve diğer tekniklerle ilgili deneyimlerimizi paylaşmak adına bir konu açılacağından seminerde bahsedilmişti sanırım. MüminOKAN'ın dediği gibi bunları paylaşabiliriz.. Sevgiler.. |
merhaba arkadaşlar. sertifikalarınız bende. uygun bir arada toplantı ayarlanıp buluşmada verebilirim. |
Cevap: İstanbul'da Bir Sohbet :) slmmmmmmmmmmmmmm |
Cevap: İstanbul'da Bir Sohbet :) Bugün kayıt oldum. Kimsecikler yok. |
Cevap: İstanbul'da Bir Sohbet :) Hoş geldiniz. Maalesef biraz durgun ancak sizlerin de katılımıyla tekrar canlanacaktır. |
Cevap: İstanbul'da Bir Sohbet :) Alıntı:
|
Cevap: İstanbul'da Bir Sohbet :) Hoş geldiniz. Belki de yanlış bir yerden yanlış bir şekilde başlamışsınızdır. Sohbet bulabilir misiniz bu forumda en azından kalabalık olmayan gruplar içinde belki bulursunuz ama daha çok bilgi bulabilirsiniz. İnsanların soruları ve onlara verilmiş cevaplar bulabilirsiniz. Telkinleri keşfedebilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 PM. |