Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-bulusmalari/)
-   -   6 nisanda, kapalıçarşıdaa, dünya başkenti istanbulda, buluşalımmm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-bulusmalari/4963-6-nisanda-kapalicarsidaa-dunya-baskenti-istanbulda-bulusalimmm.html)

nurhanza 03-03-2008 10:41 PM

6 nisanda, kapalıçarşıdaa, dünya başkenti istanbulda, buluşalımmm
 
tüm siteye girenler, herkes herkesi alsın gelsin, hep birlikte istanbulumuzu, dünya başkenti olarak, fikren, kalben ve resmen ilan edelim...... alk78


Tuluyhan Uğurlu'nun aşağıda bilgilerini bulacağınız Kapalıçarşı konseri 06 nisan 2008 pazar günü saat 17.00'da gerçekleşecektir.

Konserde tüm görüntüler plazmalarla yansıtılacak, arka sıralardakiler için sahne görüntüsü ayrıca perdelere aktarılacaktır.

Üyelerimiz için indirimli bilet kategorileri şu şekilde ayarlanmıştır:

5-15. sıra arası 56 YTL/ Üyelerimiz için 40 YTL
16-35. sıra arası 45 YTL/ Üyelerimiz için 30 YTL


Öğrenci ve öğretmenler için düzenlenen ve arka bloklarda yer alan 15 YTL'lik kategori biletleri sadece Biletix'den temin edilebilir.


İlgilenen üyelerimiz Ayşe Engez'i ayseengez@tuluyhanugurlu.com adresinden arayabilir, 0532 610 48 95 numaradan kendisine ulaşabilirler.


Birlikte güzel bir konserde daha buluşmak umuduyla.



Mine Baykara
Tuluyhan Uğurlu İletişim Danışmanı
0212 258 09 40/0532 277 77 47
minebaykara@tuluyhanugurlu.com
www.tuluyhanugurlu.com


--------------------------------------------------------------------------------

TULUYHAN UĞURLU KAPALIÇARŞI 2008


Tuluyhan Uğurlu, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve hala unutulmayan Kapalıçarşı konserini 06 Nisan Pazar günü saat 17.00’da tekrar ediyor. Kapalıçarşı Esnafları Derneği ile ortaklaşa düzenlenen konser için çarşının Cağaloğlu’ndan Beyazıt’a uzanan ünlü Kalpakçılar Caddesi, numaralı düzende bir konser mekânı haline getiriliyor. Nuruosmaniye kapısından giren konuklar önce geleneksel Türk ikramlarıyla ağırlanıp, biraz ilerdeki konser mekânına ulaşıyorlar. Konserde baştan sona kullanılan görsel sunum ise, LCD ekranlar ve dev perdelerle gerçekleştiriliyor. Kapalıçarşı ışıl ışıl çağdaş bir görünüm kazanıyor.



Konserde Tuluyhan Uğurlu’ya Ümit Yılmaz (bağlama), Murat Toraman (kaval), Doğukan Çokşeker (viyola), Can Özyiğit (cynthsizer) ve Abbas Karacan (percussion) eşlik ediyor.

Konserin sürpriz ismi ise Türk Halk Müziği’nin yıldızlaşan isimlerinden Sevcan Orhan. Genç solist Tuluyhan Uğurlu ile birlikte hazırlayacakları özel bir bölümle konsere renk katacak.



Tuluyhan Uğurlu’nun Kapalıçarşı 2008 konserinde seslendireceği Dünya Başkenti İstanbul isimli eser, bu konser için adeta yeniden hazırlanıyor. İçinde Kapalıçarşı’yı anlatan bir bölümün de bulunacağı Dünya Başkenti İstanbul, yepyeni bir sunumla dinleyiciyi İstanbul’da unutulmaz bir geziye çıkarıyor.



Tuluyhan Uğurlu Kapalıçarşı konseri ikram destekleyicilerimiz şunlar:

Vefa Bozacısı, Pınar Süt, Tadım, Doğadan, Eti, Dimes ve Maccoffe.



Konserin gerçekleşeceği pazar günü Kapalıçarşı kapalı olduğundan girişler sadece Nuruosmaniye Camii yanındaki Cağaloğlu-Nuruosmaniye kapısından yapılacaktır.



Çarşının Çemberlitaş kapısı önünde geniş bir otopark mevcuttur, pazar günü olduğu için otoparkta rahatlıkla yer bulunabilir.

Toplu taşıma araçlarını kullananlar ise, Kabataş-Eminönü-Zeytinbunu tramvay hattını kullanarak Çemberlitaş'ta inip, mekana çok rahatlıkla gelebilir.




WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.