![]() |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması şekerim sen bu resimleri amatör ressamlar bölümümüze eklesene.. thumbsanim süper çizmişsin.. b456 ben portremi tamamlayana kadar akla karayı birbirine karıştırdım.. terli345 seninkiler maşallah harikalar.. super |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması Alıntı:
ben hakkatten seni görmüşüm...bak bak bak... aa34 |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması Ressamlara ait biyermi var du bakim hele eklim resimlerimi ben sergi bilem yapmıştım aaa lütfem yani:)) Seni anlıyorum maosla resim lolay değil elim ayrı gözüm ayrı gidiyodu :)) |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması yaw şimdi shamanic aynaya bakıp kendini aynen böyle görmüş çizmiş,suzzy arkadaşımızda onu rüyasında bölemi görmüş.Ne diim ben size cık cık bak şindi ii tamam o zaman bakcam ama buluşmada bölemisiniz diye.Herkez burdaki kıyafetleri giyip geliyo ona göre(Zeynep sende buluşmadan sonra bulaşıkları yıkıyosun :) |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması aa metin sen zeynepin bizi nası tasvir ettiğini görmedin heralde.. amatör ressamlar bölümünde pisi ve benim tıpkımızın aynısını bulabilirsin.. buradakileri de o resme ekle aynı ben işte .. girlhaha senin resminde yoldaymış taze haber .. hemde bulaşık yıkarken.. zeynep dedi.. wave buluşmayaa seni bulaşık süngeri ve deterjan ile bekliyoruz ona göre.. aa34 |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması toplantılarınıza katılmayı çok istiyorum ama hep istanbulda yapılıyor. ankarada hiç buluşma olmıycakmı |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması Alıntı:
Evet resimi bugün fırsat bulursam bide ilhamım gelirse 06Metin bulaşık yıkarkeneki resmini yapcam:))) heh ne güzel demiş shamanc unutma gelirken süngeri detarjanı:)) |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması Dayanamadım burayada ekliyorum resimi:)))http://img530.imageshack.us/img530/6877/metin06gu7.jpg http://img530.imageshack.us/img530/6...5dad2c0b5b.jpg |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması yaw kimler geliyor şimdi cat56 istanbul buluşmasına netleşsin bakım blook |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması yaw çok fenasınız siz haha.. zeyneple shaman birde bi araya geldimi al başına iş :)) ahanda ben http://www.postimage.org/Pq4NxtBS.gif yalnız shaman harbi önsezilerin çokmu kuvvetli anlamadım dün o mesajın altına 1 saat şöle kısa şortlu bi çocuk fotoğrafı koycaktım aradaım bulamadım buda benim diye sen resmin yoldaymış dedin ya.. |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması biz iltifatlara kanmayız öle önsezi falan.. hih33(geç kaldın geeeçç ... girlhaha girlhaha ) teterjanını süngerini al gel ayın 27 sine akm nin önüne.. wave senin sayende birbirimizi bulucaz.. kimin elinde detarjan varsa orada kümelenecez.... ark5 bu resimde ki gibi beklerseniz beni daha çoookkk beklersiniz.. b456 ona göre metin.. gogogo görevin büyük.. sevincli sevincli |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması O zaman konu başlığını değiştirmemiz gerekecek.Teterjanlı Kedili İstanbul buluşması yapıyorum. 956k Kimler geliyor Canan Orçun neredeseniz.Hayat Dolu ,İzumi hadi bekliyoruz. blissy |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması Pisim elinde kedi olsun Metininde tetarjan shamanic bende kolkola geliriz:)) heee peki ekistiradan misafir getrsem kabul olur dimi?:)oda belki belli değil:) |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması smil56 vallaaa ben gittiğim her yerde kedi bulurum zaten hiç meraklanma kaldırıma oturmuş kedi seven keltoş bi kız görürsen o benim pisimbat blook cat56 |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması zeynepcim misafir elbette getirebilirsin.. yanıbaşımızda yeri hazır.. buyursun gelsin... ark5 |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması Teşekkür ederim shamanicim:) Pisim saçların çok kısa galiba tanırım seni verdiğin tariften :)) |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması Alıntı:
|
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması yeni üyeyim.Eğer kabul ederseniz bende gelmek isterim. sapkal89 Bu forumu sevdim.Okeye beşinci olursam arıza çıkarırım baştan söyleyeyim. Kısmetse görüşmek üzere hismiley |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması Nickimin altında "üye adayı" yazıyormuş yeni gördüm. Arıza falan çıkarma söz 96 Bi kenarda sessiz sessiz otururum blissy |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması Üye adaylarımızda toplantıya katilabilirler.Uzun süre önce foruma üye olup tek mesaj yazmadığı halde toplantılara katılanlar yada bugun üye olup ertesi gün katilanlar oluyor.Buda bizleri sevindiriyor. Alıntı:
|
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması gelenler : cat56 ,atakan ,shamanic,zeynep,cankanak başka varmı yahu blook |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması yaw bende çok istiyom gelmeyi ama kızları bırakacak yer bulamıyooommm agl34 |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması aaaaaa pisimbat birini unutmuşun lütfen tetarjanjanlı 06 metini unutmaaa:)) Defduru bebeleride getr biz bakarız merak etme:))ya bi komşudamı yok?arkadaş?anne?teyze?yoksa biz varız getr:) |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması fatale de gelecek yüksek bir ihtimalle... blissy |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması gelenlerin falına bakcam ona göre... sevincli khkh56 |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması Alıntı:
|
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması parson metin kardeşim yaşlılık işte blook |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması cık cık unutun beni unutun.. Ancak bulaşığa geldiğinde aklınıza geliim demi..Dağ gibi bulaşık koş 06 metin.İş var gel 06 metin tamam tamam ,dünya böle işte menfaat dünyası bu sitede bütün işler bana kalıyo be Allahım varmı şu işlerin ucundan tutan cık cık..yok size bulaşık mulaşık al.. su kaynattım :) |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması khkh56 ehheh sorry metin buluşmada söz bende yardım ederim bulaşığa sevincli |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması aaaa seni unuturmuyuz 06Metin:))) bak sıcak suyla daha temiz olur aa34 bulaşıklar bravo 25889 sen bu işi biliyon kaynat kaynat:))) Hem pisimbat cat56 ta yardım ediyo Alahtan daha ne istiyoon:)) |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması vayy metinn ne meziyetler varmışş sende aa34 pisi ile sırt sırta veriri yıkarsınız sevincli benim günüm var pazar günü rt67 belki tarih değişebilir die ugrastım söle bir agız aradım falan yok anacım herkes kafaya koymuş pazar günü bende olmayı ::) 44 bu kaçıncı buluşmaya katılamayışımın agl34 iyi eglenceler muhabbetler ağla |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması ama emellll sende hep yan çiizyon.. nereye kadar be kuzumm.. gelll biz sana bi gün daha yaparız.. ark5 |
|
Alıntı:
|
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması dlckrn dlckrn dlckrn sad456 sad456 sad456 sad456 http://hayatimdegisti.com/forum/Smil...ssic/cray1.gif |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması ben de gelemeyeceğim malesef b456 yeğenimin doğumgünü bu pazar... tüh yaaa ilk kez gelemeyeceğim neyse olsun bir adahaki sefere ttli3 |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması sad456 sad456 b456 |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması şaman atakan metin zeynep cat56(ben) ehhh allah bereket versin blook |
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması Arkadaşlar gelince bana bu numaradan ulaşiniz. 05395596422 Bu arada Oktay bey'de katiliyor toplantimiza. |
oktay bey blook idea3 dusun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 AM. |