Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İstanbul Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-bulusmalari/)
-   -   nerde yeni bulusmamız??* (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-bulusmalari/2743-nerde-yeni-bulusmamiz.html)

hava-hoş 27-12-2007 01:44 PM

Ynt: nerde yeni bulusmamız??*

tüm şartlarımı zorlayacağım....sizlerle tanışmak çok istiyorum .bakalım ,umarım dileğim olur....

hülyaa 27-12-2007 02:32 PM

ohhh ohhh maşallah buluşun buluşun... 25889
bende burda çattt diye çatlayayım.. hih33
asıl ben kıskandım şimdi..hepinizi görmeyi o kadar çok isterdim ki..ama sanırım bu imkansız...en azından şimdilik.. 789569
şöleee ben ankara ya gelsem yada orada olduğum bir ana denk gelse..sizlerde orada toplansanız..bende katılsam...ohhh ne iyi olurdu..ama nerdeeeeee
ayy bu istanbulda ne var bilmiyorum..herşeyde orada oluyor..bu gidişle istanbula düşman olucam... girlhaha
ya da sizi urfaya davet edeyim...ne dersiniz..görülecek tarihi yerler var..hem balıklı gölde var..memleketimin her yeri bir başka güzell... sevincli
tamam tamam kandıramadım değil mi?neyse 2,5 yılımız kaldı..kimbilir bir gün bir yerlerde karşılaşırız...aşkımız böyle yarım kalmaz.. 44
tamam devam etmiyorum yazmıyorum da kıskançlığımdan saçmalayım daha fazla.. aa34
iyide neden yaa neden.. dusun
ben yokum dlckrn

pisimbat 27-12-2007 06:15 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

orpheo Nickli Üyeden Alıntı
okayto sapkal89

ozaman ben derimki 20 ocak ve civarı iyidir.kabul edenler el kaldırsın.etmeyenler teklif getirsin.

Pisimbata 28-29-30 ocak uyuyormus o zaman 28 Ocak olabilir.Her zaman ki gibi yine taksimde buluşma düzenleyebiliriz.

atakan kardeşim 28 de ist gelcem o gün gelemem ben yahu :9 29 öğlenden snr olabilir eğer hastanede işlerim biterse oda siz bana bakmayın zaten 28 pazartesi 29 salı 30 çrş ediyor ben çarşamba dönücem siz kendi aranızda kararlaştırın mızıkçı durumunda olmak istemem çalışan var aramızda eğepce siz hafta sonu buluşun ben sık sık gelcem istanbula zaten en azında 3 haftada 1 orda olcam :)
bakın keyfinizee

orpheo 27-12-2007 11:27 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

orpheo Nickli Üyeden Alıntı
okayto sapkal89

ozaman ben derimki 20 ocak ve civarı iyidir.kabul edenler el kaldırsın.etmeyenler teklif getirsin.

Pisimbata 28-29-30 ocak uyuyormus o zaman 28 Ocak olabilir.Her zaman ki gibi yine taksimde buluşma düzenleyebiliriz.

atakan abi şükür kavuşturana yav.hele şükür sesini duyabildik allah allah neyse kaptanlığı ben yine atakan abiye bırakıyorum.teveccüünüz efem.

fanta 01-01-2008 04:26 PM

Merhaba,
Telkinleri yeni dinlemeye başladım. Buluşmanıza ben de gelmek isterim :) Bu konuda merak ettiğim çok şey var

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 AM.