![]() |
Ynt: nerde yeni bulusmamız??* tüm şartlarımı zorlayacağım....sizlerle tanışmak çok istiyorum .bakalım ,umarım dileğim olur.... |
Ynt: nerde yeni bulusmamız??* ohhh ohhh maşallah buluşun buluşun... 25889 bende burda çattt diye çatlayayım.. hih33 asıl ben kıskandım şimdi..hepinizi görmeyi o kadar çok isterdim ki..ama sanırım bu imkansız...en azından şimdilik.. 789569 şöleee ben ankara ya gelsem yada orada olduğum bir ana denk gelse..sizlerde orada toplansanız..bende katılsam...ohhh ne iyi olurdu..ama nerdeeeeee ayy bu istanbulda ne var bilmiyorum..herşeyde orada oluyor..bu gidişle istanbula düşman olucam... girlhaha ya da sizi urfaya davet edeyim...ne dersiniz..görülecek tarihi yerler var..hem balıklı gölde var..memleketimin her yeri bir başka güzell... sevincli tamam tamam kandıramadım değil mi?neyse 2,5 yılımız kaldı..kimbilir bir gün bir yerlerde karşılaşırız...aşkımız böyle yarım kalmaz.. 44 tamam devam etmiyorum yazmıyorum da kıskançlığımdan saçmalayım daha fazla.. aa34 iyide neden yaa neden.. dusun ben yokum dlckrn |
Ynt: nerde yeni bulusmamız??* Alıntı:
bakın keyfinizee |
Ynt: nerde yeni bulusmamız??* Alıntı:
atakan abi şükür kavuşturana yav.hele şükür sesini duyabildik allah allah neyse kaptanlığı ben yine atakan abiye bırakıyorum.teveccüünüz efem. |
Ynt: nerde yeni bulusmamız??* Merhaba, Telkinleri yeni dinlemeye başladım. Buluşmanıza ben de gelmek isterim :) Bu konuda merak ettiğim çok şey var |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 AM. |