![]() |
Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması Alıntı:
|
Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması herkes çok güzel çıkmış.ayrıca masaya hayran kaldım valla.oradaki ay yıldızlı tabaktı galiba.oda ayrı bi güzellik katmış.farkındayım dekoratör gibi konuştuğumun 44 khkh56 hee bu arada erdem savaşçısı misali mücadele verip dandirik engellerimi atlatıp o buluşmaya gelicem. |
|
Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması tanismissiniz ne guzel ....dostlugunuz daim olsun |
Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması bakıyorumda bulusmya sanırım gayet guzel ve sıcak gecmıs bende gelıcektım ama bazı problemler işte..bı sonrakı bulusmya yıne orda olsun.. |
Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması hepinizle görsel olarakta tanıştığıma memnun oldum..ışığınız muhteşem. |
gelmeye çalışmayalım.direkt gidelim. idea3 |
Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması olmuyoki be orpheo nöbeten cıkıp oraya gelsem muhtemelen nöbet sonrası sendrom geciriyor olurum e buda sizin için hiiç hayırlı olmas f678h cenem kapanmaz sandalye tepesinde gezer olurum girlhaha yok beni toplamak içi zor olur sizin için aa34 o açıdan aa34 |
Ynt: 30 Eylul İstanbul Buluşması valla sandalye tepesinde gezmek iyi fikir.hep otue otue nereye kadar.ben uyarım sevincli sevincli guitar |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 AM. |