![]() |
Buluşalıııııım...:) cat56 kediiiii çabuk gel istanbulaa cat3500 gelmek isteyen bende ha burayayım desin tarihi sonra belirleriz..:) siirokul Buluşmanın özel bi konusu olmasın sadece güzel keyifli bol sohbetli tabe bol kaaaveliii o kendini biliiir coffe2 :)) Neyse en yakın zamanda buluşalım sevgimle b456 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) 88a emb23 küssssssssss hih33 dlckrn |
Ynt: Buluşalıııııım...:) Alıntı:
|
Ynt: Buluşalıııııım...:) Kardeşiiiiiiiiiiiiiiim güzel cat56 istanbuldasında aç biraz pc yede millet ne diyo baksanaaaa 2600 Şimanikimde habire teşekkür ediyo bi zamet cevap dlckrn Aralıkta olsun bekliyelim napalım hayatımız beklemekle geçiyor ark5 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) şaman neye teşekür edior anlamadım ki blook |
Ynt: Buluşalıııııım...:) yani pisicim konunun içine girmişin teşekkür botonuna basmışın onu yapcana iki satır cevap yaz demek istiyor zeynepcim.. ark5 zeynepcim tatlım.. aralık gibi yaparız buluşma.. bol kahveli olanından kahvesmiley sevgiler kiss3 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) blook hah anladım şimdi haklı tabi eskiden uzun uzun yazardın yazılarıma ama artık boşladın bu garip sokak cat56 sini dlckrn ark5 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) bayramdan sonra yeniyıldan önce olsun bu buluşma istanbul dışından gelmeyi düşününler var yani 789569 bu arada genele açık bir site buluşması değil mi bu dusun ben balıklama atladım da konuya ayıca siz istanbullular çok hızlısınız daha geçenlerde buluşmadınız mı siz ttli3 |
Ynt: Buluşalıııııım...:) Evet Şimaniğim ne diyosan öle demek istedim:)) İnşallah Aralıkta buluşyoz:) Pisim benimde dikatimden kaçmadı şimanikim bizi es geçiyo ya teşekür yada kısa yazılarla bay bay dusun Taçyaprak geçenki buluşmaya katılamadım dlckrn bende onun acısını azda olsa çıkarayım diyorum kendimceee tender45 Gel cınım bekleriz senide:)sana papatyadan taç yaparız yaprak neki:)) Metiiiin nerdesin kardeşiiim korkma sen çok bulaşık yıkadın kıyamam sana hadi bulaşıklar benden:)))) |
Ynt: Buluşalıııııım...:) yine buluşma ohhh ohhhh uy897 uy897 uy897 uy897 süpersiniz valla kaçmazzzzz kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 AM. |