![]() |
Cevap: İştah Açılması Etkisi Alıntı:
Su icme istegi tum telkinlerin yan etkisi arasinda sayilmaktadir, onun disinda ``Mutluluk`` telkini yemek yeme etkisi uzerinde olumlu gelisim gosterir.y789 |
Cevap: İştah Açılması Etkisi benimde iştahım açıldı.ama ben zayıflamak istiyorum .özel çekirdek inaç telkini hazırlattım 5 gündür diğer telkinlerimle beraber hepsini dinliyorum.sağlıklı zayıflama telkinim de var oysaki kafam karıştı şimdi |
Cevap: İştah Açılması Etkisi 1 ayda 3 kilo aldımagl34 |
Cevap: İştah Açılması Etkisi bence birileri bunu dinledikten sonra biraz fazla yemiştir .. ondan sonra bu iştah açıyor olayı çıkınca yeni dinlemeye başlayanlar bende iştah açacak mı falan diye düşünüyor .. ve doğal olarak iştahları açılıyor .. olay bilinçaltında bitiyor .. |
|
Cevap: İştah Açılması Etkisi Merhaba, Ben de bu iştah konusunu yeni gördüm ve benim de iştahım çok açıldı. Yememe engel olamıyorum nerdeyse:((( Napıcaz:))) |
Cevap: İştah Açılması Etkisi Sağlıklı beslenmeyi seçiyorum diyeceğiz ve ihtiyacımızdan fazlasını keyfi yemeyeceğiz. Bir de yavaş yemeye çalışacağız. Böylece az yiyip 20 dakika dolduğunda doyacağız. :)) (Ya ben böyle bir etkisini görmedim telkinlerin ya da hatırlamıyorum.) Hatta telkinleri dinlediğimden beri sağlıklı beslenme açısından epey güzel gelişmeler yaşadım. Çünkü her konuda daha kararlıyım ve daha bilinçliyim. |
|
Cevap: İştah Açılması Etkisi bence ye ama sağlıklı şeyler ye.. meyve gibi ve bol bol su iç |
Cevap: İştah Açılması Etkisi Yaklaşık bi sene önce buraya yeni kayıt olmuştum ve ankete iştahım azaldı yanıtını vermiştimm.Şimdi diyorumki tam tersi şuan iştahım çok arttı.O zamanlar olumsuz yanıt vermemin nedeni henüz telkinlere başlamamın ilk haftası olması ve kötü duygulardan arınmamış olmamdı.Şuan çok daha iyi hissediyorum..Benim telkinlerim EGO-SUÇLULUK-GÜVEN-SOSYALLİKK..Bayılıyorum bu telkinleree :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM. |