Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İştah Açılması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istah-acilmasi/)
-   -   İştah Açılması Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/istah-acilmasi/56-istah-acilmasi-etkisi.html)

azraist_24 13-12-2011 09:50 PM

Cevap: İştah Açılması Etkisi

Alıntı:

yılmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813614)
2. günde iştah artması oldu. öğlenleyin iştahla yemek yedim doymadım.üstüne meyve yedim. sonra 2 saate yine acıktım. akşam da su içme isteği arttı suya kanamıyorum sanki..

Sevgili yilmaz,

Su icme istegi tum telkinlerin yan etkisi arasinda sayilmaktadir, onun disinda ``Mutluluk`` telkini yemek yeme etkisi uzerinde olumlu gelisim gosterir.y789

rehberayse 05-01-2012 08:10 PM

benimde iştahım açıldı.ama ben zayıflamak istiyorum .özel çekirdek inaç telkini hazırlattım 5 gündür diğer telkinlerimle beraber hepsini dinliyorum.sağlıklı zayıflama telkinim de var oysaki kafam karıştı şimdi

gülsem 18-01-2012 05:43 PM

1 ayda 3 kilo aldımagl34

Janer 18-01-2012 07:09 PM

bence birileri bunu dinledikten sonra biraz fazla yemiştir .. ondan sonra bu iştah açıyor olayı çıkınca yeni dinlemeye başlayanlar bende iştah açacak mı falan diye düşünüyor .. ve doğal olarak iştahları açılıyor .. olay bilinçaltında bitiyor ..

rehberayse 23-01-2012 02:57 AM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817616)
bence birileri bunu dinledikten sonra biraz fazla yemiştir .. ondan sonra bu iştah açıyor olayı çıkınca yeni dinlemeye başlayanlar bende iştah açacak mı falan diye düşünüyor .. ve doğal olarak iştahları açılıyor .. olay bilinçaltında bitiyor ..

yanılıyorsun önce dinledim şaştım kendime böyle olmamalıydı dedim.sonra bir de baktım ki yalnız ben değilmişim.ayrıca bilinçaltını böyle kolay yönetseydik burada ne işimiz vardı...

handesav 27-01-2012 09:23 PM

Merhaba,
Ben de bu iştah konusunu yeni gördüm ve benim de iştahım çok açıldı. Yememe engel olamıyorum nerdeyse:((( Napıcaz:)))

sweeet 27-01-2012 09:31 PM

Sağlıklı beslenmeyi seçiyorum diyeceğiz ve ihtiyacımızdan fazlasını keyfi yemeyeceğiz. Bir de yavaş yemeye çalışacağız. Böylece az yiyip 20 dakika dolduğunda doyacağız. :))

(Ya ben böyle bir etkisini görmedim telkinlerin ya da hatırlamıyorum.) Hatta telkinleri dinlediğimden beri sağlıklı beslenme açısından epey güzel gelişmeler yaşadım. Çünkü her konuda daha kararlıyım ve daha bilinçliyim.

maxhealth 27-01-2012 10:27 PM

Alıntı:

handesav Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818816)
Merhaba,
Ben de bu iştah konusunu yeni gördüm ve benim de iştahım çok açıldı. Yememe engel olamıyorum nerdeyse:((( Napıcaz:)))

Kilo verme telkinlerinin bu konuda faydalı olabileceklerini düşünüyorum.Saygılarımla

kutayhun 28-01-2012 01:25 AM

bence ye ama sağlıklı şeyler ye.. meyve gibi ve bol bol su iç

Mutluluk Perisii 12-05-2012 02:52 PM

Yaklaşık bi sene önce buraya yeni kayıt olmuştum ve ankete iştahım azaldı yanıtını vermiştimm.Şimdi diyorumki tam tersi şuan iştahım çok arttı.O zamanlar olumsuz yanıt vermemin nedeni henüz telkinlere başlamamın ilk haftası olması ve kötü duygulardan arınmamış olmamdı.Şuan çok daha iyi hissediyorum..Benim telkinlerim EGO-SUÇLULUK-GÜVEN-SOSYALLİKK..Bayılıyorum bu telkinleree :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM.