![]() |
İngilizce Macerama Başlıyorum Lise 3 ü bitirdim son sınıfa geçtim ingilizce öğrenmedeki hedefim yeni insanlarla tanışıp sohbet edebilmek izlediğim filmleri anlayabilmek kısaca genel bir ingilizce diyebilirim orta halli bir ingilizcem var kelime ezberlemek gramer çalışmak ile pek uğraşmayacağım her gün 1 film izliyicem 2 altyazı seçeneği ilie böylece ingilizce altyazıdan takip ederken anlamadığımı hemen altındaki türkçe altyazıdan öğrenebiilip mantığını kavrayabilicem kesinlikle öğrenebilirim diye bir düşüncede değilim bu yöntemle ama samimi gelmekte ekstradan ders çalışma keskin odaklanma disiplin başarıyı çekin telkinlerinide dinlemekteyim türkçeyi unutmak istiyorum diyebiliriz.idea3blook |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum İzlediğim filmleri paylaşacagım işte ilk izleyeceğim film ; http://i.hizliresim.com/pgOJWn.jpg START VERİLDİİİ |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum Takip edicem |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum teknik açıdan yetersizim prgoramı beceremedim ingilizce altyaıyı okurken türkçeyi kaçırıyorum sanırım bu iş burada biter ilgin için teşekkür ederim |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum öyle olmazsa tersini dene. |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum pes etmediğimi farkettim çünkü bu işi bıraktım dedikten sonra sürekli bir yolunu bulmayı düşündüm ve daylight setiyle karşılaştım üstelik internette yayımlanmış bir set youtube üzerinden 79 cd izliyorsunuz bir sınıfta hoca anlatıyor kendime büyük bir defter aldım her gün 1 cd izleyeceğim ardından dinleme çalışmalarımı yapıcam elime para geçersede ingilizce seti almayı düşünüyorum siteden buradan kurtulmak istiyorum |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum Telkin listemi düzenledim gündüzleri alfa frekans sitesinden aldığım içsel çatışmanı çözümle ve hızlı okuma telkinlerini dinliyorum geceleriyle bu sitedeki telkinlerden topluluk önünde konuşma, dışa dönük kişilik, disiplin, başarıyı çek, boluk ve bereket telkinlerini dinliyorum. daylight prgoramının ilk cd sini izleyip notlarımı aldım yarın 2. cd yi izleyeceğim güncel olarak yazarım buraya herşeyin sonunda erasmus yapmak istiyorum. |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum ŞEKEER ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUN Eveeeet dünki ders notlarımı gözden geçirip 2. Cd yi izlemeye koyulacağım kahvemide yaptım haydin kolay gelsin |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum Bende yabancı diller öğrenmeyi çok istiyorum.Fazla vaktim olmadığından genellikle hafıza teknikleriyle öğrenme yöntemlerine sempati duyuyorum.Şu başımdaki belalardan kurtulabilirsem bu konuyla daha çok ilgilencem. |
Cevap: İngilizce Macerama Başlıyorum ingilizce artık bir ihtiyaç haline geldi eğer biliyor olsaydım dünyaya daha farklı bir gözle bakabilirdim umarım sende en kısa sürede öğrenirsin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 AM. |