Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   5 günde ingilizce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/619943-5-gunde-ingilizce.html)

littlebritain 26-10-2011 09:05 PM

5 günde ingilizce

5 günde ingilizce (EEC-Anglo)
İngiliz öğretmenlerle konaklamalı çok yoğun İngilizce Kampı

Yurtdışına seyahate veya iş gezisine çıkacaksınız, yabancı misafirleriniz gelecek veya kariyeriniz için çok önemli bir iş mülakatı sizi bekliyor ancak İngilizce'nize yeterince güvenemiyorsunuz. İngilizce öğrenmek veya konuşma yeteneğinizi güçlendirmek için artık yurtdışında servet harcamanıza veya uzun soluklu geleneksel dil kurslarına gerek yok!

İstanbul'da yeşiller içindeki eşsiz doğa manzaralı dağ evimizde, tamamen İngiliz öğretmenler eşliğinde konaklamalı 5 günde İNGİLİZCE KAMPI ile mikro İngiltere'mizde oda servisinden doğa yürüyüşlerine, gazetelerden televizyon kanallarına yabancı eğitmenleriniz ile 24 saat birliktelik yöntemiyle maksimum 4 kişilik gruplarda günde 15 saat ders ile İngilizceye doyacaksınız. Telefonlarınızın dahi kapalı tutulduğu, tüm ihtiyaçlarınızın İngilizce konuşan personel ve öğretmenler tarafından karşılandığı bu eşsiz yöntemi gelin ücretsiz misafirimiz olarak kendiniz görün ve test edin!

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen birçok kuruluşu (Nokia Siemens, Tacikistan Buyukelciligi, British American Tobacco, Bureau Veritas, MetroGroup, IGDAS, Novartis) 2006 yılından bu yana yenilikçi eğitim metodumuzla üst düzey yöneticilerine İngilizce'yi bu şekilde öğretti!

EEC-Anglo | 5 Günde İngilizce Kampı

Sinav.web sitesinden alintidir, paylasmak istedim.

juger 26-10-2011 09:07 PM

Cevap: 5 günde ingilizce

Yalaaaaaaan

kutayhun 27-10-2011 01:36 AM

koca bir yalan , çok da iyi biliyorum

Berilce 27-10-2011 10:27 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809470)
Yalaaaaaaan

Bu konuda bildiğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız? Neden yalan?

juger 27-10-2011 10:54 AM

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809518)
Bu konuda bildiğiniz bir şey varsa paylaşır mısınız? Neden yalan?

:) Sevgili Berilce; aynı konuyla ilgili iki başlık açılmış. Birinci açılan başlığa yazdığım yazıyı aynen aktarıyorum: "Dersler neden 40 dakikadır? Bilen bilir; insan bilinci dakikada 6-7 veri kabul ediyor. 20 dakika aralıksız çalışabiliyor. 40 dakika çalıştığı anda ise şarj bitiyor. Beyni şarj etmek için çocukları tenefüse yolluyorlar. Ben 40 dakikadan bahsediyorum. Bunlar 15 saaten! Bir insanın kulağı 5 günde ingilizceyle nasıl dolar? Günde işlenen 15 saatin kaç saati alınır? İnsan ne kadar ingilizceye doyar? Bana pek anlamsız geldi. Zira kafa tasını yarıp içine bilgileri döküp yarığı dikmiyorlar ise..."

5 günde insana yürümeyi bile öğretemezler.

Berilce 28-10-2011 11:34 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809528)
:) Sevgili Berilce; aynı konuyla ilgili iki başlık açılmış. Birinci açılan başlığa yazdığım yazıyı aynen aktarıyorum: "Dersler neden 40 dakikadır? Bilen bilir; insan bilinci dakikada 6-7 veri kabul ediyor. 20 dakika aralıksız çalışabiliyor. 40 dakika çalıştığı anda ise şarj bitiyor. Beyni şarj etmek için çocukları tenefüse yolluyorlar. Ben 40 dakikadan bahsediyorum. Bunlar 15 saaten! Bir insanın kulağı 5 günde ingilizceyle nasıl dolar? Günde işlenen 15 saatin kaç saati alınır? İnsan ne kadar ingilizceye doyar? Bana pek anlamsız geldi. Zira kafa tasını yarıp içine bilgileri döküp yarığı dikmiyorlar ise..."

5 günde insana yürümeyi bile öğretemezler.

Teşekkür ederim cavabınız için; yalnız bu insanlar TV'de de çıkmış ve değişik bir yöntem kullandıklarından bahsetmişlerdi, sonra bu eğitimin (tamamen onların ifadelerine göre yazıyorum!) güya casusların yetiştirilmesinde kullanıldığına dikkat çekmişlerdi! Yani çok kısa süredeki bir eğitimle insanların başlarının çaresine bakabilecek kadar İngilizce konuşturduklarını anlatmışlardı. Bu konuşmalarda benim dikkatimi, çeken bir şey de şu; herkes düzeyine göre 6 kişilik bir sınıfa alınıyormuş, yani hiç bilmeyenle biraz bir şeyler bilen aynı kulvarda değil...Bilemiyorum, net bir şeyler söyleyemiyorum bu konuda!...sadanim

juger 28-10-2011 01:31 PM

"başlarının çaresine bakabilecek kadar İngilizce konuşturduklarını" İşte ancak bunu yapabilirler. Günde 15 saat, 5 günde 75 saat yapıyor. 75 saat bir dili kendini idare edecek kadar konuşmak için yeterli. Ha dediğim gibi, bu 15 saatin ne kadarı alınır bilemiyorum. Şayet dedikleri gibi kendilerine has bir teknikleri varsa olur. Ancak sadece kendini idare edecek kadarını öğretebilirler. Bir dilin günlük konuşma seviyesine gelebilmen için en az 400 saat ders görmen gerekir. Tabii bu kişiye de bağlı. Sonuçta yurt dışına gidip hiç kursa gitmeden dil öğrenenlerde var.

Janer 28-10-2011 11:04 PM

*Her zaman hızlı yapılmaya çalışılan şeyler balımıza bela oluyor ..
*Neden yavaş yavaş ve sindire sindire yapmak varken kendimizi zorlayarak bir şeyler yapalımki ..
*İçimdeki devi uyandırı okuyanlar varsa bilirler hızın ne kadar kötü bir şey olduğunu .
*Yavaş ama emin adımlarla yükselmek ve başarmak önemli .[Bence]

-Hızlı olsun diye Mikro dalga fırınlardan gelen zararlı elektrik.

-Kendisi yemek yapmak yerine Fast food.

-Bir yere hemen gitmek için yapılan hız ve sonucunda olan kazalar.

*Ve daha bir sürü şey .. Atalarımız boşuna o kadar söylememiş :) .. Hızlı işe şeytan karışır .. Ben yavaş ama etkili adımlarla ingilizceyi 5 günde değil 5 ayda öğrenin derim ..
*Ben 4 sene okudum dil bölümünde şimdi bir ingiliz gelse dediklerini anlamam için ya çok yavaş yada kağıda yazması gerekir :)

skan67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 PM.