Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   5 günde ingilizce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/619942-5-gunde-ingilizce.html)

littlebritain 26-10-2011 08:58 PM

5 günde ingilizce
 
5 günde ingilizce (EEC-Anglo)
İngiliz öğretmenlerle konaklamalı çok yoğun İngilizce Kampı

Yurtdışına seyahate veya iş gezisine çıkacaksınız, yabancı misafirleriniz gelecek veya kariyeriniz için çok önemli bir iş mülakatı sizi bekliyor ancak İngilizce'nize yeterince güvenemiyorsunuz. İngilizce öğrenmek veya konuşma yeteneğinizi güçlendirmek için artık yurtdışında servet harcamanıza veya uzun soluklu geleneksel dil kurslarına gerek yok!

İstanbul'da yeşiller içindeki eşsiz doğa manzaralı dağ evimizde, tamamen İngiliz öğretmenler eşliğinde konaklamalı 5 günde İNGİLİZCE KAMPI ile mikro İngiltere'mizde oda servisinden doğa yürüyüşlerine, gazetelerden televizyon kanallarına yabancı eğitmenleriniz ile 24 saat birliktelik yöntemiyle maksimum 4 kişilik gruplarda günde 15 saat ders ile İngilizceye doyacaksınız. Telefonlarınızın dahi kapalı tutulduğu, tüm ihtiyaçlarınızın İngilizce konuşan personel ve öğretmenler tarafından karşılandığı bu eşsiz yöntemi gelin ücretsiz misafirimiz olarak kendiniz görün ve test edin!

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen birçok kuruluşu (Nokia Siemens, Tacikistan Buyukelciligi, British American Tobacco, Bureau Veritas, MetroGroup, IGDAS, Novartis) 2006 yılından bu yana yenilikçi eğitim metodumuzla üst düzey yöneticilerine İngilizce'yi bu şekilde öğretti!

EEC-Anglo | 5 Günde İngilizce Kampı



Sinav.web sitesinden alintidir, paylasmak istedim.

juger 26-10-2011 09:03 PM

Cevap: 5 günde ingilizce
 
Dersler neden 40 dakikadır? Bilen bilir; insan bilinci dakikada 6-7 veri kabul ediyor. 20 dakika aralıksız çalışabiliyor. 40 dakika çalıştığı anda ise şarj bitiyor. Beyni şarj etmek için çocukları tenefüse yolluyorlar. Ben 40 dakikadan bahsediyorum. Bunlar 15 saaten! Bir insanın kulağı 5 günde ingilizceyle nasıl dolar? Günde işlenen 15 saatin kaç saati alınır? İnsan ne kadar ingilizceye doyar? Bana pek anlamsız geldi. Zira kafa tasını yarıp içine bilgileri döküp yarığı dikmiyorlar ise...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.