![]() |
Cevap: Kesin ingilizce öğrenmenin pratik yolu google kendi bünyesinde çeviri bölümü yapmış .ufak tefek hatalar yapıyo ama gayet başarılı bence. |
Cevap: Kesin ingilizce öğrenmenin pratik yolu İngilizce yaparak- yaşayarak öğrenilmelidir. Ancak bu şekilde kalıcı ve etkili öğrenilebilir. Ben defalarca ingilzce dersini başarıyla tamamlamama rağmen bir türlü konuşamıyorum; okuduğuma da çok basit değilse anlayamıyorum. Temel problem aslında pratik yapmak. Elinize kaliteli olmasa bile bir grammer kitabı alıp çalışın. Bunu hepimiz yapıyoruz; ama daha sonra internette öğrendiğimiz cümle kalıplarını, kelimeleri de kullanmaya çalışın. Örneğin lise1'deyken bizim arkadaşın hollandalı bir sevgilisi vardı. Kızla 7-8 senedir konuşuyorlar. İlişkinin boyutunu da ilerlettiler. Bİzim eleman da hergeçen gün ingilizcesini geliştirdi. Şuan advantage düzeydedir muhtemelen. İşin püf noktası pratik ve süreklilik bence. İngilizceyi kullanmayı hiçbir zamn terketmemek gerekir. |
Cevap: Kesin ingilizce öğrenmenin pratik yolu Çeviri programları İngilizce'yi hakkıyla öğrenmek isteyenler için bir işe yaramıyor bence. Sadece internette gezinirken yabancı bir siteye rastladığınızda sitenin ne olduğu konusunda fikir veriyor size. İngilizce öyle kolay öğrenilmiyor yaa bildiğim kadarıyla... Ben İngilizce öğrenmek için neler yaptım neler. Hala da bilmiyorum mesela. |
Cevap: Kesin ingilizce öğrenmenin pratik yolu teşekkürler istedikten sonra başarılmayacak hiç birşey yoktur ... |
Cevap: Kesin ingilizce öğrenmenin pratik yolu Ben bir İngilizce çevirmen olarak, google translator'u başarılı bulmuyorum, ciddi hataları var. Ama asiyah'ın da dediği gibi internette gezinirken, siteler hakkında ufak tefek bilgi edinmek için faydalı olabilir ama gerçekten çeviri yaptığına inanmıyorum, çeviri kalitesi çok düşük... |
Cevap: Kesin ingilizce öğrenmenin pratik yolu Ya nasıl öğrenebilriz ingilizceyi çook istiyorum çokkk :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 PM. |