Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   İngilizce Öğrenemiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/463197-ingilizce-ogrenemiyorum.html)

İnşaatMüh 31-12-2009 09:29 PM

İngilizce Öğrenemiyorum
 
Selamlar,
Ben Hazırlık sınıfında okuyorum. Çok iyi başladığım hazırlık sınıfında şu ana kafayı oynatmak üzereyim. Çünkü artık birşey anlamıyorum. İşlediğimiz konuların gramerini biliyorum ama aylık sınavlarımızda ve quizlerimizde kötü notlar almaya başladım. Kelime bilgim de iyi aslında. Ödevleri de en son sınavlarım açıklanana kadar yapıyordum. Ama artık ödev yapmayı da bıraktım. Çünkü zaten yapabileceğim birşey için uğraşmanın anlamı yok.

Hangi sebepledir bilmiyorum ama sınavlardansa 40'lı 50'li notlar alıyorum. İlk başladığım zamanlar 90'ın altına düşmeyen ben bu saçma yöntemlerle ingilizce öğretilmeye devam ettirilirsem depresyona girebilirim.

Hazırlıkta kalmak istemiyorum.

İNGİLİZCEMİ NASIL KENDİ BAŞIMA HIZLI BİR ŞEKİLDE GELİŞTİREBİLİRİM?
Tavsiyelerinizi istiyorum.

Ayrıca film izle falan diyecek olursanız. Yurtta kalıyorum. Yurtta TV yok. Laptopum da yok.

LÜTFEN YARDIM EDİN. Seneye kendi bölümümde okumam lazım.

omer_484 31-12-2009 09:39 PM

Cevap: İngilizce Öğrenemiyorum
 
selamlar arkadaşım. bende bilgisayar programcığılı okuyorum ayrıca işletme iktisat öğrencileriyle beraber hazırlık sınıflarına katılıyor ingilizce öğreniyorum. yardımcı olabileceğim birşey varmı?

İnşaatMüh 31-12-2009 09:48 PM

Cevap: İngilizce Öğrenemiyorum
 
Alıntı:

omer_484 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577547)
selamlar arkadaşım. bende bilgisayar programcığılı okuyorum ayrıca işletme iktisat öğrencileriyle beraber hazırlık sınıflarına katılıyor ingilizce öğreniyorum. yardımcı olabileceğim birşey varmı?

gerçekten öğreniyor musun?
bence devlet kurumlarında (yabancı dilli üniversiteler hariç) hiç bir insan ingilizce öğrenemez.
keşke diyorum salak gibi hazırlığa geleceğime yazın devlete ait olmayan kurumların ingilizce kurslarına katılıp bu dertten kurtulsaydım.
eğer öğrenebiliyorsan bana da yöntemlerini söyleyebilir misin?

omer_484 31-12-2009 09:50 PM

Cevap: İngilizce Öğrenemiyorum
 
bana sorarsan özel kurumların devlet kurumlardan tek farkı okuyan öğrenclerin daha istekli olması ve pratik şansının daha fazla olması.. insan öğrenmek isterse her şekilde kendini geliştirebilr (bu bnm düşüncem). mesela bizim sınıfta ortam çok güzel biraz çabayla ingilizce öğrenilebilir..

hndcr 31-12-2009 10:54 PM

Cevap: İngilizce Öğrenemiyorum
 
İngilizce çalışma cdleri alın.Onlar çok işe yarıyor.Aynı zamanda İngilizceyi en iyi şekilde en eğlenceli şekilde öğrenmeye çalışın.

altann 31-12-2009 11:17 PM

Cevap: İngilizce Öğrenemiyorum
 
ingilizceyi en iyi öğrenmenin en pratik yolu yurtdısı eğitimidir ben öyle yaptım sahsen öyle bi imkanınızda yoksa önce ingilizcenin cok kolay bi ders olduguna inanın beyninde ingilizce dersi hatırlandıgında "of cok zor değilde ;amaan bebek işi" diyebildiğin taktirde o zaman hem zevkli hem kolay hale gelecektir...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.