![]() |
Cevap: Kelime Dağarcığını Geliştirme Alıntı:
|
Cevap: Kelime Dağarcığını Geliştirme AZARATH ÇOK KOMİKSİN :) İNGİLİZCEMİ GELİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM İNGİLİZCE YAZIŞMAK İSTEYENLER LE GÖRÜŞEBİLİRİZ. :) |
Cevap: Kelime Dağarcığını Geliştirme Merhaba arkadaşlar, Yabancı dildeki kelimeleri daha çabuk ve kalıcı olarak ezberleyebilmek için WordExam diye bir program kullanıyorum. Yüklü olan farklı seviyelerde kelime paketleri var (kpds, üniversite, lise vs.) bunlar İngilizce. Bundan başka kendimiz de ezberlemek istediğimiz kelimeleri ekleyebiliyoruz. Bilgisayarda vakit geçirirken bir taraftan da bu kelimeler ekranda beliriyor, sürekli göz önünde olunca daha çabuk ezberlenebiliyor. İşinize yarayacağından eminim, herkese kolay gelsin, Sevgilerimle. |
çok teşekkür ederim harika bir program |
ben hi5.com dan arkadaş bulmuştum. ama niyeyse hep türklerle karşılaştım. bir tane de italyan bir arkadaş bulmuştum. onunda amacı ingilizcesini geliştirmekti. onunla çok iyi sohbet ediyorduk. dünya siyaseti, italyan kültürü, türk kültürü, din vs,.... umarım onun gibi birini bulursun. uyarı: türklerin amacı ing. geliştirmek olsa da bir süre sonra türkçe konuşmaya başlıyorlar. türkçe bilenlere bulaşma yani. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM. |