Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   Kelime Dağarcığını Geliştirme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/3633-kelime-dagarcigini-gelistirme.html)

phantomm 23-06-2009 01:29 AM

Cevap: Kelime Dağarcığını Geliştirme

Alıntı:

AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 308228)
Sırf konuşmak için yahoo messenger ve icq yükledim,icqda kaç kişiye slam gönderdim bin türlü şebeklik yaptım hiç cevap gelmedi,hatta biri bana sex-business deyip küfür etti ağla2ağla2

Yahoo messngerda ise foto ve cam açmıyorsanız konuşmuyorlar,

Ya şöyle konuşkan,arkadaş canlısı,ben gibi dil öğrenmek farklı kültürler tanımak isteyen insanların olduğu sohpet sitesi veya programı önerecek var mı

Haaa bir tane Maltalı vardı,1 haftadır o da yok,bi o konuşuyordu zaten ağla2

Hala ihtiyacın var mı bilmiyorum ama livemocha diye bi site var orda her dilden ve milletten insan var gerçekten güzel, geliştirici bir site.

ŞENAY 11-08-2009 09:46 PM

AZARATH ÇOK KOMİKSİN :)

İNGİLİZCEMİ GELİŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM İNGİLİZCE YAZIŞMAK İSTEYENLER LE GÖRÜŞEBİLİRİZ. :)

astraia 13-10-2009 05:28 PM

Merhaba arkadaşlar,
Yabancı dildeki kelimeleri daha çabuk ve kalıcı olarak ezberleyebilmek için WordExam diye bir program kullanıyorum. Yüklü olan farklı seviyelerde kelime paketleri var (kpds, üniversite, lise vs.) bunlar İngilizce. Bundan başka kendimiz de ezberlemek istediğimiz kelimeleri ekleyebiliyoruz. Bilgisayarda vakit geçirirken bir taraftan da bu kelimeler ekranda beliriyor, sürekli göz önünde olunca daha çabuk ezberlenebiliyor.
İşinize yarayacağından eminim, herkese kolay gelsin,
Sevgilerimle.

ebru_li 17-10-2009 10:55 AM

Alıntı:

astraia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528863)
Merhaba arkadaşlar,
Yabancı dildeki kelimeleri daha çabuk ve kalıcı olarak ezberleyebilmek için WordExam diye bir program kullanıyorum. Yüklü olan farklı seviyelerde kelime paketleri var (kpds, üniversite, lise vs.) bunlar İngilizce. Bundan başka kendimiz de ezberlemek istediğimiz kelimeleri ekleyebiliyoruz. Bilgisayarda vakit geçirirken bir taraftan da bu kelimeler ekranda beliriyor, sürekli göz önünde olunca daha çabuk ezberlenebiliyor.
İşinize yarayacağından eminim, herkese kolay gelsin,
Sevgilerimle.

çok teşekkür ederim harika bir program

zambak06 07-11-2009 07:31 PM

Alıntı:

phantomm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467929)
Hala ihtiyacın var mı bilmiyorum ama livemocha diye bi site var orda her dilden ve milletten insan var gerçekten güzel, geliştirici bir site.

ben hi5.com dan arkadaş bulmuştum. ama niyeyse hep türklerle karşılaştım. bir tane de italyan bir arkadaş bulmuştum. onunda amacı ingilizcesini geliştirmekti. onunla çok iyi sohbet ediyorduk. dünya siyaseti, italyan kültürü, türk kültürü, din vs,.... umarım onun gibi birini bulursun. uyarı: türklerin amacı ing. geliştirmek olsa da bir süre sonra türkçe konuşmaya başlıyorlar. türkçe bilenlere bulaşma yani.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM.