Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   Kendi kendine İngilizce Öğrendi...Ama nasıl (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/13897-kendi-kendine-ingilizce-ogrendiama-nasil.html)

hayalimdesin 10-05-2013 02:22 PM

Cevap: Kendi kendine İngilizce Öğrendi...Ama nasıl
 
Bence öncelikle gerçekten istemek gerekiyor, sonrasında doğru kaynak ve düzenli çalışma, hatta ingilizce öğrenmenizi gerektiren zorunlu bir durumda varsa işiniz dahada kolay demektir. bu aşamalardan sonra ihtiyacınız olan size dersleri sistematik olarak sunan bir kitap eğitim cd program vb içerikler. bende kendi kendime dil öğrenmiş biri olarak sana tavsiyem Mir Eğitim Setleri, kolay ve basit anlaşılır arayüzü ile tam bir dil öğrenme programı, ihtiyacın olan tüm dil kalıpları ve kurallarına sahip, incelemek istersen: Mir Eğitim-İngilizce Almanca Fransızca Rusça Arapça Setleri resmi sitesi, Satış siteside: İngilizce Eğitim setleri-İngilizce Öğrenme setleri- En iyi inglizce eğitim seti İngilizce Eğitim Setleri Umarım en kısa zamanda başarılı olursun.... kendi kendine ingilizce

ardagül 26-11-2016 04:58 PM

Cevap: Kendi kendine İngilizce Öğrendi...Ama nasıl
 
Edu Point Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, yurtdışında yüksek kalitede eğitim almı, bir çok ülkeyi ziyaret etme imkanı yakalamış ve eğitim kuruluşlarını yakından tanıma fırsatı bulmuş tecrübeli eğitim danışmanlarıyla hizmetinizde. Yurtdışında eğitim görmeyi hedefleyen öğrencilere okul kayıtları, vize işlemlerinin yürütülmesi ve takibi, konaklama ayarlanması, seyahat organizasyonlarının planlanması gibi konularda yardımcı olmak amacıyla hizmet veren bir kuruluştur..

Edu Point Yurtdışı Eğitim, öğrencilerin tercih sürecinde doğru seçimler yapabilmeleri için yol gösterici olmak, ihtiyaçlarını ve beklentilerini temel alarak onlara en uygun okulları bulmak, eğitime başladıkları tarihten ülkelerine dönüş vaktine kadarki süreçte öğrencilere yardımcı ve destek olmak ilkesiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Mira777 01-11-2017 03:59 PM

Cevap: Kendi kendine İngilizce Öğrendi...Ama nasıl
 
Online anadili konuşuruları ile ders almak isteyenlere bu siteyi tavsiye ederim https://preply.com/tr/.
Deneyin derim https://preply.com/tr/

mr3450 22-02-2019 06:52 PM

Cevap: Kendi kendine İngilizce Öğrendi...Ama nasıl
 
hocam bir uygulama buldum çok süper ya tavsiye ederim
https://www.indirson.com/wp-content/...l3-194x300.jpg

edaningunlugu 23-07-2019 04:44 PM

Cevap: Kendi kendine İngilizce Öğrendi...Ama nasıl
 
tek başına bu biçimde başarılması zor olsa da mümkün elbet ama baya sistematik disiplinli bir çalışma/çalışma programı olması lazım. kitap okumak öğrenme sürecinde olmazsa olmaz tabii ki ancak sıfırdan başlayan biri için yeterli olmicaktır bence. öneriler için teşekkürler.

ışık_ 28-07-2019 04:37 PM

Cevap: Kendi kendine İngilizce Öğrendi...Ama nasıl
 
"okumak ve anlamak" evet kilit nokta burası. speak olayına çok fazla takıldık; anlayabilen biri zaten bir şekilde cevap da verebilir. teşekkürler Abdullah Bey.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.