Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İngilizce Odası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/)
-   -   BU KEZ DE İNGİLİZCE PRATİK YAPMAK İSTEYENLER BURAYA!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ingilizce-odasi/13014-bu-kez-de-ingilizce-pratik-yapmak-isteyenler-buraya.html)

sancarg 28-08-2008 07:17 PM

BU KEZ DE İNGİLİZCE PRATİK YAPMAK İSTEYENLER BURAYA!!!
 
Süper bir site buldum arkadaşlar eğer ingilizceniz varsa ve kullanamamaktan şikayetçiyseniz süper bir site üstelik çok kişi de bilmiyo...
Kirletilmemesi dileğiyle...

Biraz ingilizce varsa başka diller de öğrenebilir hatta bu dili bilen dünyadaki başka insanlarla sohbet edersiniz.Kim bilir belki ruhunuz ufuklara açılır ben de mutlu olurum tavsiye ettiğim için ...

www.livemocha.com

sancarg 01-09-2008 03:28 PM

Ynt: BU KEZ DE İNGİLİZCE PRATİK YAPMAK İSTEYENLER BURAYA!!!
 
ice1 Tekrar merhaba İngilizce öğrenen herkes ne kadar uzun zamandır öğreniyor olursa olsun her sınandığında ya da konuşmaya gelince diyelim çok iyi bilmediğini söyler.Aslında kendi başına kaldığında hiç de öyle değildir.
Bilgilerin beyninize yerleşmesi elbetteki derslerle olur ancak çoğumuz bu bilgileri ana dilimizi konuşurken yaptığımız gibi pratik şekilde kullanamamaktan şikayet eder dururuz.
Ben denedim ve gördüm arkadaşlar.

Artık çok rahat ve tüm bilgilerimi kullanarak konuşabiliyorum.
Bunu verdiğim bu linki kullanarak da pekiştiriyorum.Dünya öyle hızlı gelişip ilerliyor ki batıdaki bir çok insan iş yerinde evde ya da bulabildiği her boş vakitte livemocha gibi siteleri kullanarak farklı diller öğreniyor ve anında birini bulup onunla pratik yaparak uygulamaya geçiriyor.Biz neden yapamayalım ki!
Atalım artık bu çekingenliği üzerimizden hiç korkmadan yazın ya da konuşun çünkü unutmayın biz de Türkçe dil bilgisinde olan tüm kuralları konuşurken önemsemeden iletişim kuruyoruz tıpkı bizim gibi yabancılar da konuşma dilinde dilbilgisi kurallarını çok da önemsemiyorlar.

Önce dilbilgisine çok da bağlı kalmadan yanlış da olsa sadece ne söylemek istediğinizi anlatmaya gayret ederek başlayacak sonra zamanla göreceksiniz ki çok da zor değil bunun içine bildiğiniz kuralları da eklediğinizde çok da rahat yabancı dil konuşmayı sürdüreceksiniz.
Ben şimdilik sadece bu siteyle idare ediyorum çünkü her zaman vaktim olmuyor ama eğer başka güzel bir site daha bulursam önereceğim.
Bu site tıpkı msn gibi kimlerin online olduğunu görebiliyorsunuz hatta kameralı bağlantı yapıp kullanabilirsiniz.

şimdiden iyi eğlenceler.


the desert 08-12-2008 07:26 PM

hımm aslında cok ıyı olur yaa bışey sorcam arkadaşlar burada aramızda sadece ıngılzıce konuşabılcegeımız bır site yokmu?ya super olurdu duşunsenıze hem pratık yapardık hemde yanlış kullandığımız kelımeleri falan duzeltırdık.benımde grammerım cok iyi ancak partıgım yok cok ıyı alıorum..ama konuşamıorum

hayatimdegisti 09-12-2008 02:56 PM

Alıntı:

aycan81 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91224)
hımm aslında cok ıyı olur yaa bışey sorcam arkadaşlar burada aramızda sadece ıngılzıce konuşabılcegeımız bır site yokmu?ya super olurdu duşunsenıze hem pratık yapardık hemde yanlış kullandığımız kelımeleri falan duzeltırdık.benımde grammerım cok iyi ancak partıgım yok cok ıyı alıorum..ama konuşamıorum

İngilizce odasında bu şekilde pratik yapma imkanı var..
Ayrıca sosyal gruplardan bu şekilde gruplar açılabilir orada da pratik yapabilirsiniz.

the desert 09-12-2008 03:03 PM

ben Livemocha: Learn Languages Online - English, Spanish, French, Italian, Mandarin, ???? a baktım super bı site ılgılenen arkadaşlara....

lifekiss 17-12-2008 12:04 AM

tşk
 
Livemocha
güzel site, teşekkürler.96kl

AZARRATH 02-02-2009 10:39 PM

pek birşey anlayamadım kaırşık geldi

Alışırım belki sonra,burda da konuşacak biri bulamazsam r edicem artıkağla2

Ya bir insan bu kadar mı yanlız olur arkadaşım ağla2Melek gibi insanım halbuki

Bilge İnan 12-03-2009 02:22 PM

sancarg cidden çoook teşekkürler, harika bir site cidden. öğrenmek istediğim tüm diller var, ders anlatımları da iyi gibi.

leventbd 27-06-2009 11:19 PM

Cevap: BU KEZ DE İNGİLİZCE PRATİK YAPMAK İSTEYENLER BURAYA!!!
 
süper bir site herkese tavsiye ederim

the desert 28-06-2009 09:14 PM

Cevap: BU KEZ DE İNGİLİZCE PRATİK YAPMAK İSTEYENLER BURAYA!!!
 
hi...ı want to speak englısh here thıs page ok?lets speak and correct eachother ok?


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.