![]() |
Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!! The God İs Now here diye Okudum İyiki Diğer cümleyi tellafuz etmek bile istemiyorum! |
Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!! arkadaşlar lutfen sesli olarak okuyunuz... coffe2 ve kendi agzinizdan cikani bir dinleyin 44 -I run each teen me? -A wet each team. -I run each make is tea your sun each. -Higher them in each team. -Catch bar duck each teen? -On bar duck each team. - Why high one why! sevincli |
Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!! süperrrrrr sevincli |
Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!! Alıntı:
|
Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!! alk78 süper ya 44 |
|
Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!! smil56 ne guzle sayfa olmus boyle ama malesef hala butun dunya ingilzice konusyor turkce degil.bu da demekki kim dilini dunyaya konustururyorsa o konusuyor dunyada siz anladiniz.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!! alk78 art56art56 khkh56 y789 çok güldüm ya. alemsiniz arkadaşlar. çok iyi bunlar. |
|
Ynt: İngilizce'nin bittiği an!!! Ay hiçbir yorum yazamadan gönderiverdim nasıl oldu anlamadım.. Ama siz anladınız.. Acayip hoşuma gitti, süperdi gerçekten thumbsanim Shamanic'e bir kez daha teşekkürler.. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:22 AM. |