Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   iliskilerle ilgili çekirdek inancim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/624441-iliskilerle-ilgili-cekirdek-inancim.html)

ebisim.35 16-10-2014 03:56 PM

iliskilerle ilgili çekirdek inancim
 
Geçen gün Abdullah Beyle çekirdek inanç çalışması yaptık. Orda uyguladığı bir yöntem vardı. Duyguyu vücudunda hissederek onunla konuşmak ve kökenini bulmakla ilgili.

Dün çok eskide kalmış bir erkek arkadaşım aradı. Yıllar geçti aslında ama hala çok kızgın ve kırgın olduğumu hissedince bu yöntemi kullanmaya çalıştım. Ve o duyguya sordum seni ilk hangi erkek nedensiz yere bırakıp sonra döndü diye. Sonra aklıma henüz çok küçükken yaşadığım şu olay geldi. Babam çeşitli nedenlerle biz küçükken birkaç sene ayrı kalmıştı. Aklımda onu karşımda gördüğüm ve bu utandığım hafif ürktüğüm ,bir yabancı olarak gördüğüm adamın kızım o senin baban dendiği an geldi. Ve babamın bana sarıldığı an.



Evet tamam bu görüntüyü buldumda şimdi ne olacak bu bende neyi tetikledi ne yapıp bu duyguyu alt edebilirim. İşte bu noktada yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler ve iyiki varsınız çünkü hiç beklemediğim şeyler çıkıyor su yüzüne ve şaşkınlıktan kurtulamıyorum.

ebisim.35 16-10-2014 04:33 PM

Cevap: iliskilerle ilgili çekirdek inancim
 
Bu arada ben şuanda evliyim ve eski iliskimi dusunuyor falanda degilim fakat geçmiş ilişkilerime baktigimda iz birakan hep nedensiz yere terkedip beni sonra bir sekilde tekrar dönüş yaşayan kisiler olmus . Babamla ilgili bu anı yuzundense bunlar ne yapmalıyım

ebisim.35 17-10-2014 10:51 AM

Cevap: iliskilerle ilgili çekirdek inancim
 
Sitenin ruhuna sesleniyorum actionsmile bu mesajları gormesini istediğim kisi gorecek ve bana cevap verecek buna inanıyorum :)))))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.