Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   evliliğimle ilgi... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/624418-evliligimle-ilgi.html)

zeytin85 30-09-2014 10:41 PM

evliliğimle ilgi...
 
ben eşimin ikinci karısıyım ve birde kızı var bizimle yasıyan.kızı lisede okuyor.bosandıklarından sonra kızı eşimin eski esiyle olan düğün resimleri albümleri bütün resimleri hatta eski düğün kartları bile saklamış odasında cekmecesinde.ben tesadüfen gördüm.tabiiki cocuk anılarını saklamak isteyebilir saygım sonsuz ancak evimde istemeden negatif bi enerji yaratıyo olabilirmi yani neticede bu benim bilinçaltımda kaldı.suan evimizde iki tane düğün albümü var eşimin gülüyorum ama içten içe beni rahatsız ediyo aslında sanki sadece bize ait bir ev degilmiş hissi uyandırıyo bizim yuvamız duygusundan uzaklaştırıyo beni.resimlere baktım yıllarca yasanmışlıklar sonucta ve benim evimde duruyo.bu konuda ne yapmam gerektiğini acıkcası bilemedim yani nasıl düşünmem gerektiğimi.o resimleri çıkarmasını asla isteyemem bu saygısızlık olur cocuga karsı ama bu sekildede evi yüzde yüz benimseyemiyorum dusun2

Pelish 30-09-2014 11:20 PM

Cevap: evliliğimle ilgi...
 
Merhaba,

Düşüncelerinde biraz farklı şeyler sezdim... yani sen onun ile evlenirken o zaten onun evli olup ayrıldığını daha sonrasında 1 çocuğu olduğunu biliyordun...

Bunu şu şekilde düşünmen gerekiyordu, herşeyi ile KABUL EDİYORUM sonrasında kafanda soru işareti olacaksa ve sana sıkıntı olacaksa peki neden evlendin sorusunu sor kendine önce.

Albümler illaki olacak çünkü o kızın canı kanı olan annesi dolayısıla sen ters yönde ilerleyip saygısızlığı geç, hayatın boyunca senden nefret edecek bir kız çocuğu ki ufak değilmiş dediğine göre, şu anda babası olan eşinde sana sıkıntı çıkartabilir. Bu da sende baya bi ağır pskolojik rahatsızlığa vb... durumlara sebebiyet verebilir.

Peki bu durumda ne yapmalısın;

Herşeyden en önemlisi kendine kabul ettirmelisin bu evliliği, kızını daha çok sevmelisin saygı duymasın. Eşini daha çok sevip bu tür şeyleri kafandan silmelisin , eğer yapamıyorsan bunu ilk başta eşinle konuşmalısın. Yoksa çok ilerleyen zamanda bilinç altında bu tartışma vb olaylarda söylendiğinde geri dönüşü olmayan bir yola sokabilir seni.

kısacası sende bitiyor tamami ile. + - tablosu yap

Saygılarımla.

zeytin85 01-10-2014 07:28 PM

Cevap: evliliğimle ilgi...
 
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin haklisiniz belkide bilincaltimda kabullenemiyorum hala esimin daha once baskasiyla evli olmasini once bu konu uzerinde durup kabullenme uzerine yogunlasmam lazim tesekkur ederim sevgiler.

aşk kırıntısı 02-10-2014 03:15 AM

Cevap: evliliğimle ilgi...
 
Kabullenmek en doğrusu.
Evde liseye giden bir genç var ve sen onun için ne ifade ediyorsun .yani o kızın gözünde nesin ?
Bu soruların cevaplari eşinde değil o çocukta ve yüreğinin derinliğinde .
Ilk önce bu sorularla yüzleş ve empati yaparak eşinin kızına yaklaş .ona annemi yoksa ablamı olmalısın .bunu netleştirirsen hem sen hem eşin hem de eşinin kızı daha mutlu olursunuz .
Mutluluklar dilerim

zeytin85 02-10-2014 05:39 PM

Cevap: evliliğimle ilgi...
 
Tesekkur ederim yorumunuz icin cok sukur aramizda guzel bi bag var ablasi olarak goruyo beni ve tamamen alistik birbirimize yani oz kardesimle diyalogum nasilsa onunlada o derece guzel iliskilerimiz ve samimiyetimiz var.galiba esimin yaninda bi baskasi gorunce resimlerde bi hayat gorunce yasanmisliklar goruncehani bunu bilmek ayri birde resimlerde gorunce kiskandim sanirim biraz bileniyorum duygularim karisti biraz galiba.

maviinci 11-10-2014 12:10 PM

Cevap: evliliğimle ilgi...
 
tamamen normal, elbette ki kıskanırsınız bu bence sevindirici birşey hatta. normalliğinizi gösteriyor, aşırıya kaçmadığınızı gösteriyor..

bakın, eşinizin dolabında filan bulsaydınız o albümleri derdim ki "eyvah!".. ama kızının dolabında; henüz lise öğrencisi, yani bir çocuk. nitekim siz de yaşadığı duygusal yoğunluğu takdir ediyorsunuz..

kendinizi eşinizin yerine koyun. siz onun yerinde olsaydınız, vefat eden eşinizi yeni eşinizle aranıza sokar mıydınız? insan duygularını paylaşmak, mutlu olmak için evlenir. niye vefat etmiş olan eski eşini sizinle arasına soksun ki?

siz böyle birşey yapar mıydınız? bi düşünün. niçin ölmüş eşinizi yeniden evlenmeye karar verip evlendiğiniz eşinizle kurduğunuz yeni yuvanızda ikiniz arasına sokasınız ki?

alelade kaygı ve vesvesedir bunlar.. fazla üzerinde durmayın, geçip gider...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.