![]() |
Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum. Aşık olduğum, hoşlandığım kızlara bunu hiçbir zaman söyleyemiyorum. Hatta bazen konuşmaya utandığım zamanlar dahi oluyor. Neden bilmiyorum ama kendimi beğenmiyor ve sevmiyorum. bad45 Her zaman kendimi bir kıza layık görmüyorum. Açılmak için kendimde cesaret bulduğum zaman şöyle bir düşünceye kapılıyorum "asosyal ve utangaçsın kız ne yapsın senin gibisini ? Üstelik hem sosyal hem de bu kadar güzel biriyken" ve bu düşüncelerden sonra cesaret bir anda sönüyor... Elime geçen birçok fırsatı böyle kaybettim. |
Cevap: Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum. Önce kendindeki hoşlanmadığın özellikleri değiştirmek için uğraşmalısın. Kendini sevdiğin zaman seni seven insanların daha kolay farkına varırsın. Sorun kendin hakkındaki olumsuz düşüncelerin. İşe onlardan başla ve bol bol kendine güven dinle. |
Cevap: Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum. Alıntı:
|
Cevap: Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum. Neden ayrı ayrı dinliyorsun |
|
Cevap: Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum. buna gerek yok ki bir kaçını bir arada dinleyebilirsin. Hem on günlük periyot değil bence 21 günlük yap. Çünkü 21 günde hücre yenileniyor. |
|
Cevap: Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum. hayır birkaçını birden |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:47 PM. |