Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/623010-asik-oldugumda-bunu-soyleyemiyorum.html)

Thanatos 01-06-2013 01:50 PM

Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum.

Aşık olduğum, hoşlandığım kızlara bunu hiçbir zaman söyleyemiyorum. Hatta bazen konuşmaya utandığım zamanlar dahi oluyor. Neden bilmiyorum ama kendimi beğenmiyor ve sevmiyorum. bad45 Her zaman kendimi bir kıza layık görmüyorum. Açılmak için kendimde cesaret bulduğum zaman şöyle bir düşünceye kapılıyorum "asosyal ve utangaçsın kız ne yapsın senin gibisini ? Üstelik hem sosyal hem de bu kadar güzel biriyken" ve bu düşüncelerden sonra cesaret bir anda sönüyor... Elime geçen birçok fırsatı böyle kaybettim.

sweeet 03-06-2013 10:59 PM

Cevap: Aşık olduğumda bunu söyleyemiyorum.

Önce kendindeki hoşlanmadığın özellikleri değiştirmek için uğraşmalısın. Kendini sevdiğin zaman seni seven insanların daha kolay farkına varırsın. Sorun kendin hakkındaki olumsuz düşüncelerin. İşe onlardan başla ve bol bol kendine güven dinle.

Thanatos 04-06-2013 04:28 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842606)
Önce kendindeki hoşlanmadığın özellikleri değiştirmek için uğraşmalısın. Kendini sevdiğin zaman seni seven insanların daha kolay farkına varırsın. Sorun kendin hakkındaki olumsuz düşüncelerin. İşe onlardan başla ve bol bol kendine güven dinle.

Yeniden dinlemeye başladım zaten ben. Ama hepsini sırasıyla dinliyeceğim. 10 gün suçluluk duyguları, 10 gün ego güven, 10 gün kendine güven, 10 gün sosyallik arttırıcı 10 gün topluluk karşısında konuşma. Şu anda suçluluk duygularının 3. günündeyim.

mehtap1606 04-06-2013 05:22 PM

Neden ayrı ayrı dinliyorsun

Thanatos 04-06-2013 08:07 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842647)
Neden ayrı ayrı dinliyorsun

Bazen neden böyle bir karaktere ve ruh haline sahip olduğumu düşünüyorum ve aklıma geçmişte benim yaptığım ve bana yapılan yanlışlar beliriyor zihnimde. suçluluk duygularıyla başlayıp onları unutup bilinç altımdan sileceğim. 10 günün ardından zihnimin boşalmasıyla onlardan kalan boşluğu ego güven ile tamamlayacağım. ego güven' in ardından kendine güven dinleyip özgüvenimi yeniden kazanıcam. 10 gün kendine güvenden sonra da sosyallik arttırıcı ve topluluk karşısında konuşma dinleyip suskun halimden kurtulacağım. İşte planımın işleyişi böyle olacak. Sanırım bir yazımı alacak bu işlem.

Işıklı yol 04-06-2013 08:22 PM

buna gerek yok ki bir kaçını bir arada dinleyebilirsin. Hem on günlük periyot değil bence 21 günlük yap. Çünkü 21 günde hücre yenileniyor.

Thanatos 04-06-2013 08:43 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842660)
buna gerek yok ki bir kaçını bir arada dinleyebilirsin. Hem on günlük periyot değil bence 21 günlük yap. Çünkü 21 günde hücre yenileniyor.

21 günde 1 tanesini mi dinliyeceğim sadece ?

mehtap1606 04-06-2013 09:24 PM

hayır birkaçını birden

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:47 PM.