![]() |
Hiç sevgilim olmadı Hayatım boyunca hiçbir zaman sevgilim olmadı :( Düzenli şekilde bir kız arkadaşım bile olmadı. sad456 Güzel kızları kendime yakıştıramıyorum, hoşlandığım hiçbir kıza sevdiğimi söyleyemedim ve hepsini de kaybettim. |
Cevap: Hiç sevgilim olmadı o zaman özgüvenini geliştirmelisin. Enerjini yükseltmelisin. Bir de Ya Vedud ismi şerifini okuyabildiğince oku. Sevgi enerjini yükseltir. en az günlük 21 defa |
Cevap: Hiç sevgilim olmadı azizane dusuncemi yazayim, her hatuna sevgilim olsun diye bakarsan olmaz cunku kadinlar dehset hisli varliklar aninda dusuncelerimizi okurlar ya bu adam asksiz sevgisiz asiliyo derler ve kacar giderler ,bu yuzden arkadas gozuyle bakacan ve bundada samimi olacaksin lakin eger gercekten sever isen hatun onu zaten his eder gerisimi gelir ,ve son soz kesinlikle tek bir hatunu sevecen ve tum kalbinle sevecen,bir atasozunun dedigi gibi birden cok tavsani ayni anda avlamaya kalkan avci hicbirini yakaliyamaz . |
Cevap: Hiç sevgilim olmadı Alıntı:
|
Cevap: Hiç sevgilim olmadı eeee hayat bu olur boyle yol kazalari bazen, unutacan gecmis gecmisde kaldi diyecen demekki yaratan uygun gormedi diyecen. |
|
|
Cevap: Hiç sevgilim olmadı Sevmeye ve sevilmeye niyet etmek hayalini kurmak önemli. Güzellik yakışıklılık bir süre sonra geçiyor zaten. Tamam oğlan yakışıklı kız güzel ama bir ilişkiyi yürütmek yeterli değil. Uyum içinde olmak karşılıklı birbirini dinlemek, saymak, sadakat, anlayış vs vs daha bir çok şey gerekli. Sen önce sevilmeye layık gör öyle olmak için çalış bir seven elbet bulunur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51 AM. |