Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Hiç sevgilim olmadı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/622943-hic-sevgilim-olmadi.html)

Thanatos 18-05-2013 04:19 PM

Hiç sevgilim olmadı
 
Hayatım boyunca hiçbir zaman sevgilim olmadı :( Düzenli şekilde bir kız arkadaşım bile olmadı. sad456 Güzel kızları kendime yakıştıramıyorum, hoşlandığım hiçbir kıza sevdiğimi söyleyemedim ve hepsini de kaybettim.

Işıklı yol 18-05-2013 04:35 PM

Cevap: Hiç sevgilim olmadı
 
o zaman özgüvenini geliştirmelisin. Enerjini yükseltmelisin. Bir de Ya Vedud ismi şerifini okuyabildiğince oku. Sevgi enerjini yükseltir. en az günlük 21 defa

KADRU 18-05-2013 04:37 PM

Cevap: Hiç sevgilim olmadı
 
azizane dusuncemi yazayim, her hatuna sevgilim olsun diye bakarsan olmaz cunku kadinlar dehset hisli varliklar aninda dusuncelerimizi okurlar ya bu adam asksiz sevgisiz asiliyo derler ve kacar giderler ,bu yuzden arkadas gozuyle bakacan ve bundada samimi olacaksin lakin eger gercekten sever isen hatun onu zaten his eder gerisimi gelir ,ve son soz kesinlikle tek bir hatunu sevecen ve tum kalbinle sevecen,bir atasozunun dedigi gibi birden cok tavsani ayni anda avlamaya kalkan avci hicbirini yakaliyamaz .

Thanatos 18-05-2013 04:43 PM

Cevap: Hiç sevgilim olmadı
 
Alıntı:

KADRU Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841081)
lakin eger gercekten sever isen hatun onu zaten his eder gerisimi gelir ,ve son soz kesinlikle tek bir hatunu sevecen ve tum kalbinle sevecen.

Kızlar her zaman kendisini seveni hissetselerdi şu anda bir başkasıyla olmazdı. wink77

KADRU 18-05-2013 04:51 PM

Cevap: Hiç sevgilim olmadı
 
eeee hayat bu olur boyle yol kazalari bazen, unutacan gecmis gecmisde kaldi diyecen demekki yaratan uygun gormedi diyecen.

maviinci 24-05-2013 08:33 PM

Cevap: Hiç sevgilim olmadı
 
Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841084)
Kızlar her zaman kendisini seveni hissetselerdi şu anda bir başkasıyla olmazdı. wink77

kişilere bağlanıp kalmak, kendini bi elektrik direğine zincirleyip koşmaya çalışırken neden ilerleyemiyorum, demek gibidir y789

Işıklı yol 24-05-2013 08:40 PM

Cevap: Hiç sevgilim olmadı
 
Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841084)
Kızlar her zaman kendisini seveni hissetselerdi şu anda bir başkasıyla olmazdı. wink77

birinin seni sevmesi senin onu sevmen için yeterli değil ki. Düşün bir defa birisi seni çok sevseydi ama sen onu sevmeseydin, yine de onunla sırf beni seviyor diye beraber olur muydun?

sweeet 25-05-2013 04:52 PM

Cevap: Hiç sevgilim olmadı
 
Sevmeye ve sevilmeye niyet etmek hayalini kurmak önemli. Güzellik yakışıklılık bir süre sonra geçiyor zaten. Tamam oğlan yakışıklı kız güzel ama bir ilişkiyi yürütmek yeterli değil. Uyum içinde olmak karşılıklı birbirini dinlemek, saymak, sadakat, anlayış vs vs daha bir çok şey gerekli. Sen önce sevilmeye layık gör öyle olmak için çalış bir seven elbet bulunur.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.