![]() |
Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik. onunla konuşamamak, karşısında mal gibi kalmayı, hergün hayallerinizde onunla berabersiniz ama gerçekte daha konuşamamışsındır. Salak gibi ağlıyorsundur onu kaybetme korkusundan kendine kızıyorsundur niye gidip yüzüne söyleyemiyorum diye ki bu anlarda bir cesaret gelir gidicem söylicem diye ama boş yapamazsın çünkü alıcağın cevaptan korkarsın. utananadamO0 |
Cevap: Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik. aşk cesaret işi.. |
Cevap: Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik. Alıntı:
|
Cevap: Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik. doğru dedin nurucum yürek ister aşk. Hele birde uzaktan seviyorsan itiraf etmek baya bi yürek ister. Arkadaşım ya söyleyecek belkide onunla olacaksın yada hep uzaktan seveceksin. Benim ilk aşkım halamın oğluydu. Benden kaç yaş büyük ben miniciğim, yine de hayrandım ona. Kaç yıl içimde bu aşkı yaşadım. Şimdi yaşlı bir adam :))) Yine yakışıklı ama etrafta daha iyileri var ona bakmam:))) Şaka şakay789 |
|
|
Cevap: Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik. hic bsyy icin gec degildir..sen yeter ki hazir ol.. |
Cevap: Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik. Söyle alıcağın cevap ne olursa olsun söyle söylemessez ilerde pişman olursun emin ol bunu yaşamış biriyim bence git hemen şimdi söyle hiç birşey için geç değil |
|
Başka birini bulmaya çalış biraz etrafına bak belki aradığın kişi yakınınlarındadır ama sen ona gözlerini kapıyosundur |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |