Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/622918-siz-hic-asik-oldunuz-mu-hemde-platonik.html)

Thanatos 12-05-2013 06:07 PM

Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik.

onunla konuşamamak, karşısında mal gibi kalmayı, hergün hayallerinizde onunla berabersiniz ama gerçekte daha konuşamamışsındır. Salak gibi ağlıyorsundur onu kaybetme korkusundan kendine kızıyorsundur niye gidip yüzüne söyleyemiyorum diye ki bu anlarda bir cesaret gelir gidicem söylicem diye ama boş yapamazsın çünkü alıcağın cevaptan korkarsın. utananadamO0

nuru 12-05-2013 08:03 PM

Cevap: Siz hiç aşık oldunuz mu ? Hemde Platonik.

aşk cesaret işi..

Thanatos 12-05-2013 08:28 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840539)
aşk cesaret işi..

Haklısınızsad456

Işıklı yol 12-05-2013 08:28 PM

doğru dedin nurucum yürek ister aşk. Hele birde uzaktan seviyorsan itiraf etmek baya bi yürek ister.

Arkadaşım ya söyleyecek belkide onunla olacaksın yada hep uzaktan seveceksin. Benim ilk aşkım halamın oğluydu. Benden kaç yaş büyük ben miniciğim, yine de hayrandım ona. Kaç yıl içimde bu aşkı yaşadım. Şimdi yaşlı bir adam :))) Yine yakışıklı ama etrafta daha iyileri var ona bakmam:)))
Şaka şakay789

Işıklı yol 12-05-2013 08:30 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840543)
Haklısınızsad456

oy ben sana kıyamam. Allah gönlüne göre versin. Kim bilir belkide olur ne dersin? İmkansız diye bir şey yok hayatta actionsmile

Thanatos 12-05-2013 08:31 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840544)
doğru dedin nurucum yürek ister aşk. Hele birde uzaktan seviyorsan itiraf etmek baya bi yürek ister.

Arkadaşım ya söyleyecek belkide onunla olacaksın yada hep uzaktan seveceksin. Benim ilk aşkım halamın oğluydu. Benden kaç yaş büyük ben miniciğim, yine de hayrandım ona. Kaç yıl içimde bu aşkı yaşadım. Şimdi yaşlı bir adam :))) Yine yakışıklı ama etrafta daha iyileri var ona bakmam:)))
Şaka şakay789

Ben artık söyleyemem. Çok geç ağla2

nuru 12-05-2013 09:20 PM

hic bsyy icin gec degildir..sen yeter ki hazir ol..

Değişmek 12-05-2013 09:57 PM

Söyle alıcağın cevap ne olursa olsun söyle söylemessez ilerde pişman olursun emin ol bunu yaşamış biriyim bence git hemen şimdi söyle hiç birşey için geç değil

Thanatos 13-05-2013 05:07 PM

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840558)
Söyle alıcağın cevap ne olursa olsun söyle söylemessez ilerde pişman olursun emin ol bunu yaşamış biriyim bence git hemen şimdi söyle hiç birşey için geç değil

İşte ben o pişmanlığı şimdi yaşıyorum... Kıza başkası teklif etti ve 5 aydır ilişkileri var. :(( Ne yapacağımı bilmiyorum..

Değişmek 13-05-2013 05:28 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840617)
İşte ben o pişmanlığı şimdi yaşıyorum... Kıza başkası teklif etti ve 5 aydır ilişkileri var. :(( Ne yapacağımı bilmiyorum..

Bırak desem bırakamassın bunu kendimden biliyorum.
Başka birini bulmaya çalış biraz etrafına bak belki aradığın kişi yakınınlarındadır ama sen ona gözlerini kapıyosundur

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM.