Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/)
-   -   karşılıksız aşk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/iliskiler/622035-karsiliksiz-ask.html)

güneş gibi 03-10-2012 03:44 PM

karşılıksız aşk

arkadaşlar çoktandır kimseden hoşlanmıyordum ama taki bir kaç gün öncesine kadar.ama onun benden haberi bile yok,yani tamamen karşılıksız bir durum.ve tarz olarakta pek uygun olduğumuz söylenemez. o daha farklı bir yaşama sahip ama çok hoşlanıyorum size sormak istediğim bana önerebileceğiniz herhangi bir telkin var mı?.farklı hayatlardaki insanlarda birlikte olamazlar mı.farklı hayattan kastım o daha zengin bir çevrede yaşıyor tahmin ettiğim kadarıyla bense normal.bilemiyorum arkadaşlar ama bugün işyerinden bir arkadaşla konuşurken "umutlanma bence birbirinize uygun değilsiniz" dedi arkadaşım ve bende çok üzüldüm.şuan kendimi mutsuz hissediyorum.aşk anlamında karşıdaki insanın dikkatini çekebileceğim bir telkin var mı biliyomusunuz.Atakan bey yazımı okursanız sizdende yardım bekliyorum.arkadaşım uygun değilsiniz deyince farklı bir ruh haline sahip oldum birden :(((

bir damla deniz 03-10-2012 04:11 PM

Cevap: karşılıksız aşk

merhaba,

"umutlanma bence birbirinize uygun değilsiniz"

sanırım bu önyargı önyargı listesi yapılsa ilk 10 a girer. Adından da belli önyargı işte. Doğru değil yani. Başkalarının düşüncesi.

Neden uygun değilmişim diye sormadın mı kendine? Para mı? Ben sevgiden bahsettiğini sanmıştım.

Neden başkalarının istediği biçimde yaşaman gerekiyor?

Başkalarını etkilemek yerine kendini ortaya çıkarsan. Kendine güvensen.

Hem sevginin şekille ne ilgisi var.

güneş gibi 03-10-2012 04:20 PM

haklısın, zaman ayırıp bana cevap yazdığın için de çok teşekkür ederim.ben normal boylarda kumsal biriyim.arkadaşımın dediğine göre daha farklı tiplerden hoşlanırmış o mesela sarışın uzun boylu vs., işe yeni girdiğim için benim muhabbetim yok ama onların var.bende o yüzden üzüldüm.kendime kızıyorum bu kadar kalabalık ortamda gidipte onu seçtiğim için:( bilmiyorum şansım var mı ama kısmet.aslında böyle şeyleri pek paylaşamam ama kendimi rahatlatmak adına sizlerle paylaşmakl istedim

ßyKuS 03-10-2012 04:22 PM

ne zaman birinden hoşlansan yada aşık olsan ağızlarından eksik olmayan tek kelime o seni aşar, siz ayrı dünyaların insanısınız, imkansız, bu böyle devam eder. Aşık olan yada hoşlanan bu sözleri diyen değil tabikide sizsiniz. Eğer aşık olan veya hoşlanan kişi olsa bu durumda siz bu sözleri ona söyleseniz tahmin ederseniz ki kırılır. Kaldı ki aşık olan yada hoşlanan kişi o değil sizsiniz. Bir kere siz aşık olduktan sonra başkalarının sözünün ne önemi var ki seviyor musun evet gerisini boşver ilgisini çekmeye çalışabilirsin. Bir şekilde ilgisini çekiceğine inanıyorum. Çünkü çekiceksin..

güneş gibi 03-10-2012 05:40 PM

çok saol ByKuS inan herkes böyle manevi destek verse her konuda, mutsuz insan kalmaz hayatta. bir nebzede olsa rahatladım gibi hissettim şuan gerçekten çok teşekkür ederim.hayırlısı neyse o olsun inşallah.

maviinci 03-10-2012 10:03 PM

bacım sevincli o arkadaşını, seni olumsuz motive eden arkadaşını çöpe at..:))

gülücan 04-10-2012 12:01 AM

Aşkın bir matematiği yoktur dolayısıyla mantığıda..ve güzellik gören gözdedir..bazen de farklılıklar çeker insanı..kendine güven.bu sana ışıltı katacaktır..olma ihtimali bece yüksek.ama hakkında hayırlı olanı iste önemli olan bu..olduğunda hayal kırıklığı yaşamaman için..kimseyi gözünde büyütme..hımm sevdiğim bir söz geldi aklıma..Şeyh uçmaz şeyhi uçuran mürittir..belkide aşık olunan sıradan bir insanken aşık olanın gözünde devleşirya birden;)

froyaa 04-10-2012 12:35 AM

arkadaşlarım diye nitelendirdiğin insanların yüzeysel yorumları seni üzmemeli bence.aşk kolay yakalanan bir duygu değil ki sen de belirtmişsin bunu..böyle durumlarda insan çevresini değil kalbini dinlemeli ve o insanı gözlemlemeli bence. gerekirse gururundan ödün vermeden adımlar da atmalı.olmaz diye bir şey yok hayatta, olmuyorsa bile elimden geleni yaptım rahatlığı olmalı insanda her konu da bu böyle.risk alınmalı bence.

en önemli şey önce sen kendini sev ve kendine güven onaya gerek duymamalısın sen zaten çok özel,değerli ve sevilmeye layıksın unutma ;))

güneş gibi 04-10-2012 09:26 AM

çok saolun arkadaşlar sabah sabah moralim yerine geldi sanki:)) iyiki sizinle paylaştım iyiki varsınız Kalbinizin güzelliği hayatınıza yansısın inşallah:))

disik82 04-10-2012 10:09 AM

Alıntı:

sen_nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831389)
çok saolun arkadaşlar sabah sabah moralim yerine geldi sanki:)) iyiki sizinle paylaştım iyiki varsınız Kalbinizin güzelliği hayatınıza yansısın inşallah:))

Hoşlandığın kişinin dikkatini çekebilirsin tatlım. Beynin gizli güçleri diye bir kitap var onu oku. Oradaki taktikleri uygularsan işe yarar. Ben de yarıyor :) ama gerisini getirmek kısmet dedikleri şey :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 PM.